Denizli
17 Haziran, 2024, Pazartesi
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı Halk Oyunları Topluluğu "Hasat" Gösterisi ile Büyüledi

Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı Halk Oyunları Topluluğu "Hasat" Gösterisi ile Büyüledi
Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı Halk Oyunları Topluluğu, “Hasat” adlı yılsonu gösterisi ile izleyicilere unutulmaz bir gece yaşattı. Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi Özay Gönlüm Salonu’nda gerçekleşen etkinlik, 5 yaşından 50 yaşına kadar 250 dansçının sahne aldığı muhteşem performanslarla doluydu. Engelli çocukların özel dans gösterisi de izleyicilerden büyük beğeni topladı.

Geleneksel hale gelen Halk Oyunları Yılsonu Gösterisi’ne, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, davetliler ve Büyükşehir Belediyesinin halk dansları kursuna katılan topluluk üyeleri katıldı. Binlerce vatandaşın ilgi gösterdiği gecede, topluluk üyeleri “Zeybek, Halay, Kafkas, Kaşık, Roman ve Horon” gibi gösterilerle sahne aldı. Performanslar izleyicileri büyüleyerek unutulmaz anlar yaşattı.

Halk oyunları topluluğundan muhteşem gösteri

Başkan Çavuşoğlu’ndan Duygusal Konuşma

Başkan Bülent Nuri Çavuşoğlu, gösterinin ardından yaptığı konuşmada, bu özel akşamda bir arada bulunmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi. Çavuşoğlu, “Bu vatanın kuruluşunda ve kurtuluşunda büyük emekleri olan, canlarını veren yüz binlerce şehit ve gazilerimiz var. Bu ülkede, bu salonda her rengin bir araya gelmesini, kadınıyla erkeğiyle, genciyle yaşlısıyla, sağcısıyla solcusuyla, Kürt’ü ile Türk’ü ile bu güzel Türkiye’nin kuruluş ve kurtuluşunda küçücük bir gemide koskoca yüreği ile yola çıkan bu ülkeyi bize armağan eden başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, tüm şehitlerimiz ve gazilerimizin hatıralarının önünde saygıyla eğilmek boynumuzun borcudur” ifadelerini kullandı.

Halk oyunları topluluğundan muhteşem gösteri

Özel Çocuklara ve Ailelerine Teşekkür

Başkan Çavuşoğlu, gösteriye emek veren herkese teşekkür ederken, özel çocukların enerjilerini kaybetmeden sahneye çıkmalarından dolayı ayrıca tebrik etti. Çavuşoğlu, “Bu güzel çocuklarımızı hayatla barıştırıp onlara emek harcayan anne ve babalarımıza da alkışın en büyüğü gelsin” dedi. Konuşmanın ardından, etkinliğe katılanlar günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi.

Halk oyunları topluluğundan muhteşem gösteri

Halk oyunları topluluğundan muhteşem gösteri

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Kaynak: denizli24haber


  • 0
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!