Denizli
27 Nisan, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

Denizli Emniyetinden ‘röntgenci’ açıklaması

Denizli Emniyetinden ‘röntgenci’ açıklaması
Denizli’de 2 ay boyunca üniversite öğrencisi genç kızı dikizlediği ortaya çıkan zanlı yakalandı. İnfial yaratan görüntülerin ardından yürütülen soruşturma kapsamında 1 kişi gözaltına alındı. Yakalanan zanlının Pamukkale Üniversitesinde güvenlik müdürü olarak görev yaptığı ortaya çıktı.

Olay, Pamukkale ilçesi Asmalıevler Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre mahallede bulunan bir apartmanda yaşayan Pamukkale Üniversitesi öğrencisi genç kız, bir gün perdelerin ardında bir karartı gördü. Gözetlendiğini fark eden genç kız, hemen ev sahibine durumu anlattı. Evin güvenlik kamerası görüntülerinde ise şok görüntüler ortaya çıktı.

2 AY BOYUNCA GÖZETLEMİŞ

Geriye dönük görüntüleri izleyen genç kız ve ev sahibi, röntgencinin 2 ay boyunca evi gözetlediğini ortaya çıkardı. Son görüntülerde adamın evin bahçe kapısından içeri girişi, temkinli hareketlerle ilerlemesi ve bodrum katta bulunan evin penceresine eğilerek gözetlediği anlar yer aldı. Tüyler ürperten görüntülerin ardından genç kız ve ev sahibi durumu polise bildirdi.

Polisten gelen cevap ise şok etkisi yarattı. İddiaya göre polisin olay anında 112 aramalarını ve adamı suçüstü yaparak götürmeleri gerektiğini söylediği öğrenildi. Olayın ardından genç kız evden ayrılırken, polisin soruşturma başlattığı öğrenildi.

RÖNTGENCİ YAKALANDI

Türkiye gündemine oturan olay sonrası polis, güvenlik kamerası görüntülerini inceleyerek zanlının kimliğini belirledi. Zanlının Pamukkale Üniversitesinde yaklaşık 1 yıldan buyana güvenlik müdürlüğü görevini yürüten C.G’nın olduğu, bugün sabah saatlerinde ise adı geçen kişinin polis tarafından yakalanarak gözaltına alındığı öğrenildi. “Özel hayatın gizliliğini ihlal” suçundan çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından adli kontrolle serbest bırakılan C.G.’nin idari görevinden ise soruşturma tamamlanıncaya kadar uzaklaştırıldığı öğrenildi.

EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜNDEN AÇIKLAMA

Konu hakkında Denizli İl Emniyet Müdürlüğü açıklama yaptı. Yapılan açıklamada, “25.03.2024 günü ilimiz Asmalıevler Mahallesinde şüpheli bir şahsın üniversite öğrencisi bir bayan şahsın evini gözetlediği ihbarı alınması üzerine Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerimizce olay yeri ve çevresinde yapılan çalışmalar neticesinde olayı gerçekleştiren (1) şüpheli şahıs yakalanmıştır. Yakalanan (1) şüpheli şahıs hakkında “Özel Hayatın Gizliliğini İhlal” suçundan adli makamlara sevk edilmek üzere gerekli işlemlere başlanmıştır” denildi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 2
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!