Denizli
26 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

Denizli Hava Durumu (27 Aralık 2019)

Denizli Hava Durumu (27 Aralık 2019)
Denizli’de bugün (27 Aralık 2019) hava durumu nasıl olacak? Denizli'de hava nasıl olacak? Denizli'de havalar soğuyor mu? Yağmur var mı? Denizli’ye kar yağacak mı? Denizli’de bugün sıcaklık en yüksek 8 derece dolaylarında seyrediyor. Meteoroloji yetkilileri havanın parçalı bulutlu olacağını bildirdi. Sıcaklık yarın 9 dereceye çıkacak. Çok bulutlu hava var. Pazarsa Denizli’de merkezde karla karışık yağmur etkili olacak. Pazartesi merkezde kar yağacak tahmini değiştirdi.

Denizli’de bugün sıcaklık en yüksek 8 derece.Hava parçalı bulutlu, yağış yok. 

Sıcaklık yarın 9 derece olacak. Çok bulutlu bir hava etkisini gösterecek. 

Pazarsa Denizli’de karla karışık yağmur var. Sıcaklık 5 derece dolaylarında seyredecek. 

Denizli’de pazartesi termometreler 9 dereceyi gösterecek meteoroloji Pazartesi için merkezde kar tahmini değiştirerek yağmur yaptı. Salı ise 11 derece seviyesinde kalacak. 

Yılbaşı gecesi Denizli’de parçalı bulutlu bir hava var. 

Öte yandan Denizli’de Bozdağ’da kar kalınlığı son olarak 40 cm ölçüldü. Zirvede kar yağışı önümüzdeki 5 günlük süreçte etkili olmaya devam edecek.

İLÇELERDE KAR VAR

Çivril bugün karla karışık yağmur bekleniyor. Sıcaklık 6 dereceye kadar düşüyor. cumartesi çok bulutlu bir hava bekleniyor. Pazar ve Pazartesi ilçede kar bekleniyor.

Buldan ilçesinde Cuma çok bulutlu bir hava öngörülürken sıcaklık 7 derece olacak. Cumartesi de çok bulutlu bir hava Buldanlıları karşılayacak. Pazar ve Pazartesi ilçede kar yağışı bekleniyor.

Güney ilçesinde Cuma ve Cumartesi çok bulutlu bir hava bekleniyor sıcaklık 6 derece olacak. Pazar ve pazartesi sıcaklık 3 dereceye kadar düşüyor. İlçede bu 2 gün kar yağışı bekleniyor.

Bekilli ilçesinde bugün sıcaklık 4 derece olacak en düşük sıcaklık ise sıfır derece olacak. İlçede karla karışık yağmur bekleniyor. Cumarteside sıcaklık 4 derece olacak çok bulut hava hakim olacak. Pazar ve Pazartesi Bekilli’de meteoroloji kar tahmininde bulundu.

Sarayköy ilçesinde bugün Sıcaklık 9 derece olacak. Cumartesi de çok bulutlu hava bekleniyor. İlçede; Pazar hafif kar yağışı Pazartesi ise kar yağışı bekleniyor.

Çal ilçesinde bugün karla karışık yağmur var. Sıcaklık 5 derece dolaylarında seyredecek. Cumartesi de sıcaklık 5 dereceye olacak. Pazar ve Pazartesi ilçede kar bekleniyor.

Baklan ilçesinde bugün sıcaklık 4 derece kadar düşüyor karla karışık yağmur etkili olacak en düşük sıcaklık ise 0 derece olacak. Cumartesi sıcaklık 4 oalcak çok bulutlu bir hava bekleniyor.. Pazar ve Pazartesi ilçede kar bekleniyor.

Honaz ilçesinde en yüksek sıcaklık 7 en düşük sıcaklık 2 derece olacak bugün çok bulutlu bir hava bekleniyor.. Cumartesi sıcaklık değişmeyecek. Pazar ve Pazartesi ise kar bekleniyor.

Bozkurt ilçesinde bugün karla karışık yağmur var. Geceye dikkat sıcaklık eksi 3 dereceye kadar düşecek. Yaron ise çok bulutlu bir hava hakim olacak. En soğuk ilçelerden biri olan Bozkurt’ta Pazar ve Pazartesi kar yağışı öngörüldü.

Çardak ilçesinde bugün karla karışık yağmur var. Sıcaklık 4 dereceye kadar gerilecek. En düşük sıcaklık ise 0 derece olacak. Cumartesi çok bulutlu hava hakim olacak. Sıcaklık 5 derece olacak. Pazar ve pazartesi kar geliyor.

Babadağ ilçesinde. Cuma ve Cumartesi çok bulutlu hava çok bulutlu olacak sıcaklık 4 ve 6 derece arasında değişecek. Pazar ve  Pazartesi kar yağışı bekleniyor sıcaklık ise 2 dereceye kadar düşecek.

Kale ilçesinde Cuma ve Cumartesi çok bulutlu olacak. Sıcaklık ise 5 derece olacak. Pazar hafif kar yağışı sıcaklık 3 pazartesi ise kar yağışı sıcaklık 4 derece olacak.

Tavas ilçesinde Cuma ve Cumartesi sıcaklık 6 – 8 derece arasında değişecek. çok bulutlu bir hava hakim olacak. Pazar ve Pazartesi ilçede kar yağışı tahmini var

Serinhisar ilçesinde meteoroloji Perşembe karla karışık yağmur tahmininde bulundu. Pazar sıcaklık 3 karlı, ve Pazartesi 6 derece kar var.

Acıpayam ilçesinde bugün hava çok bulutlu sıcaklık 6 derece, yarın da sıcaklık 6 derece yine çok bulutlu bir hava Acıpayamlıları bekliyor. Pazar ve Pazartesi meteoroloji kar tahmininde bulundu.

Çameli ilçesinde bugün çok bulutlu bir hava hakim olacak sıcaklık ise 7 derece .Pazar ve Pazartesi sıcaklık 2 dereceye kadar gerileyecek kar yağışı var.

Beyağaç ilçesi bugün ve yarın çok bulutlu bir hava hakim olacak sıcaklık ise 9 derece dolaylarında seyredecek. Pazar ve Pazartesi ilçede kar var.

 

 

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Kaynak: denizli24haber


  • 1
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 1
    KOMİK
  • 2
    İNANILMAZ
  • 1
    ÜZGÜN
  • 1
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!