Denizli
03 Mayıs, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

Denizli Kitap Fuarına hangi yazarların geleceği belli oldu

Denizli Kitap Fuarına hangi yazarların geleceği belli oldu
Denizli Kitap Fuarı 4.kez kapılarını açıyor. 350 yazarın katılacağı fuar, 8 Ekim Cuma günü kapılarını kitapseverlere açacak. 17 Ekim’e kadar devam edecek olan fuarda İlber Ortaylı, Hayati İnanç, Mustafa Balbay, Metin Hara gibi ünlü yazarlar yer alacak. Fuar, Denizli Büyükşehir Belediyesi Kongre ve Kültür Merkezi (EGS) Fuar Alanı'nda düzenlenecek. 

Denizli’de Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen Denizli Kitap Fuarı 4.kez kapılarını açmaya hazırlanıyor. İlki 2018 yılında düzenlenen Denizli Kitap Fuarı’nın 4.sü 8 Ekim’de kapılarını açacak. Denizli Büyükşehir Belediyesi Kongre ve Kültür Merkezi (EGS) Fuar Alanı'nda gerçekleşecek olan fuar, 17 Ekim’de sona erecek. Gerçekleştirildiği ilk günden bu yana büyük ilgi gören fuara bu yıl 350 yazar ile 250 yayınevi katılacak. 

ONUR KONUĞU DENİZLİLİ AKADEMİSYEN
4. Denizli Kitap Fuarı’nın Onur Konuğu ise 71 adet basılmış kitabı bulunan Denizlili akademisyen, yazar, araştırmacı ve edebiyatçı Prof. Dr. Önder Göçgün olacak. Fuarda ayrıca Denizlili yazarlar da yer alacak.

İLBER ORTAYLI, HAYATİ İNANÇ, MUSTAFA BALBAY, METİN HARA VE DAHASI
Denizli Büyükşehir Belediyesi 4. Kitap Fuarında birçok ünlü yazar, okuyucusuyla buluşacak. Bu isimler arasında en dikkat çekenleri ise ünlü tarihçi İlber Ortaylı, ilahiyatçı yazar Hayati İnanç, Metin Hara, Mustafa Balbay olurken, Bahadır Yenişehirlioğlu, Hatice Kübra Tongar, Miraç Çağrı Aktaş, Sinan Yağmur, Nurullah Genç, Bekir Develi, Işık Kansu, Serdar Tuncer, Saniye Bencik Kangal ve Habib Bektaş gibi isimler de fuarda yer alacak. 

HER SAAT BAŞI ÜCRETSİZ SERVİS KALKACAK
Denizli Büyükşehir Belediyesi vatandaşların fuara ulaşımı için de kolaylık sağlayacak. Bu kapsamda fuar süresince her gün saat 10.00'dan itibaren her saat başı İstiklal Caddesi'ndeki eski kütüphane önü ile Pamukkale Üniversitesi KYK önünden ücretsiz otobüsler kalkacak. 8-17 Ekim tarihleri arasında saat 20.00'ye kadar açık kalacak fuar için Denizli merkezden son servis saat 19.00'da kalkacak. 

İMZA GÜNLERİ İLK GÜN BAŞLAYACAK
Fuarda imza günleri ise ilk gün olan 8 Ekim Cuma günü başlayacak. İlk günde Denizlili yazarlar okuyucularıyla buluşacak. Fuarın ikinci günü olan 9 Ekim Cumartesi günü ise 14.00'de Bahadır Yenişehirlioğlu, 15.00'de Hatice Kübra Tongar ve 16.00'da Metin Hara imza günü düzenleyecek. 10 Ekim Pazar günü ise 14.00'de Hayati İnanç, 15.00'de Burak Öge ve Sinan Yağmur ile 16.00'da İlber Ortaylı düzenlenecek söyleşilerde Denizlililere seslenecek.

kitap fuarıkitap fuarı

kitap fuarı

kitap fuarı

kitap fuarıkitap fuarıkitap fuarı

kitap fuarıkitap fuarı

kitap fuarı

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Kaynak: denizli24haber


  • 2
    SEVDİM
  • 7
    ALKIŞ
  • 1
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 1
    ÜZGÜN
  • 1
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!