Denizli
16 Mayıs, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

Denizli Pazarlama İş İlanları

Denizli Pazarlama İş İlanları

Türkiye’nin büyükşehirlerinden biri olan Denizli’de sanayi, tarım, eğitim ve ticaret sektörleri her geçen gün gelişiyor. Şehirde yaşayanlar farklı sektörlerde hizmet veren fabrikalarda, tarım alanlarında ve çeşitli firmaların açık pozisyonlarını değerlendirebilir. Tekstil sektörünün ön plana çıktığı şehrin farklı ilçelerinde kumaş dokuma atölyeleri, hazır giyim fabrikaları ve iplik üretim firmaları bulunur. Farklı sektörlerde üretim yapan firmaların ürün tanıtımları ve satışları için pazarlama departmanlarında çeşitli niteliklere sahip personellere ihtiyaç duyulur. Pazarlama sektöründe kariyer planlaması yapmak için Denizli iş ilanları arasından becerilerinize uygun pozisyonları inceleyebilirsiniz. Saha ve ofis içinde görev alacak personeller arayan firmaların adaylardan beklediği özellikler farklılık gösterebilir. Yazılı ve sözlü iletişim becerileri, ikna kabiliyetinin yüksek olması ve dış görünümüne özen göstermek adaylardan beklenen özellikler arasında yer alır.

https://pixabay.com/tr/photos/yazarak-bilgisayar-%C3%A7al%C4%B1%C5%9Fma-masas%C4%B1-849806/

Pazarlama Elemanı Ne İş Yapar?

Pazarlama departmanı, farklı alanlarda üretim yapan ve hizmet sektöründe çalışan her firmanın bünyesinde bulunur. Yeni müşteriler bulmak, var olan müşterilerin devamlılığını sağlamak ve sorumluluğu altındaki ürünlerin tanıtımını yapmak pazarlama elemanlarının görevleri arasında yer alır. Saha ve ofis içinde aktif görev alan pazarlama elemanlarının ilgili bölümlerden mezun olması işverenlerin aradığı özelliklerden biridir. Yazılı ve sözlü iletişim kurma becerisi, dış görünüme özen göstermek, müşteri kitlesine göre yabancı dil bilgisi ve aktif araç kullanabiliyor olmak pazarlama elemanlarında olması gereken özelliklerdendir. Denizli’deki fabrikaların pazarlama birimlerinde yurtiçi ve yurtdışı pazarlarında yeteneklerinize göre çeşitli pozisyonlara yerleşebilirsiniz. Açık pozisyonların görevlendirmelerine göre saha veya ofis içinde çalışabilirsiniz.

 

Pazarlama Departmanı Görevleri

Firmaların pazarlama departmanlarında çalışan personellerin belirli görevleri ve sorumlulukları bulunur. Marka ve müşteriler arasında köprü oluşturan pazarlama elemanlarının görevleri arasında haftalık ve aylık satış hedeflerine ulaşmak bulunur. Müşterilerden gelen görüşleri, şikayetleri ve önerileri inceleyerek marka yöneticilerine ileterek, memnuniyet sağlanır. Ayrıca, pazarlama birimde görev alan personeller belirli bir ürün ve bölgeden sorumlu olurlar. Satışı yapılan ürünün satış performansları ve değerlendirmelerine göre yeni çözümler ve yöntemler pazarlama görevlileri tarafından markaya sunulur. Saha ziyaretleri, telefonla iletişim ve e-posta üzerinden müşterilerle bağlantı kuran pazarlama elemanları, aylık satış raporlarını düzenli bir şekilde hazırlar. Markanın satış performanslarını iyileştirmek ve müşterilerini memnuniyetini sağlamak personellerin başlıca görevleri arasında yer alır.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!