Denizli
16 Mayıs, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

Denizli seçim sonuçları 2023: Denizli seçim sonuçları ve oy oranları saat kaçta açıklanacak?

Denizli seçim sonuçları 2023: Denizli seçim sonuçları ve oy oranları saat kaçta açıklanacak?
2023 Türkiye genel seçimleri 14 Mayıs Pazar günü gerçekleşecek ve Denizli'de 794 bin 514 seçmen sandık başına gidecek. Denizli seçim sonuçları, seçim yasaklarının kalkmasının ardından açıklanacak. YSK'nın belirlediği anda sandıklar açılacak ve Cumhurbaşkanı adaylarının aldıkları oy oranları kamuoyuyla paylaşılacak. Denizli'de kaç milletvekili çıktığı ise seçim sonuçlarına bağlı olarak belirlenecektir.Denizli seçim sonuçları ve Cumhurbaşkanı adayları Recep Tayyip Erdoğan, Kemal Kılıçdaroğlu ve Sinan Oğan'ın oy oranları, Denizli24haber.com'un 2023 seçim sayfasında anlık olarak yayınlanacak. Bu sayfadan güncel sonuçlara ve adayların oy oranlarına erişebilirsiniz.

Denizli seçim sonuçları oy oranları son dakika gelişmeleri 14 Mayıs 2023 Pazar günü oy kullanan seçmenler tarafından yakından takip edilecek. Acıpayam seçim sonuçları, Babadağ seçim sonuçları, Baklan seçim sonuçları, Bekilli seçim sonuçları, Beyağaç seçim sonuçları, Bozkurt seçim sonuçları, Buldan seçim sonuçları, Çal seçim sonuçları, Çameli seçim sonuçları, Çardak seçim sonuçları, Çivril seçim sonuçları, Güney seçim sonuçları, Honaz seçim sonuçları, Kale seçim sonuçları, Merkezefendi seçim sonuçları, Pamukkale seçim sonuçları, Sarayköy seçim sonuçları, Serinhisar seçim sonuçları ve Tavas seçim sonuçları bu sayfada yer alacak. Bu kapsamda AK Parti, CHP, MHP, İYİ Parti ve Yeşil Sol Partisi'nden birçok seçmene sahip olan şehirlerden biri olan Denizli seçim sonuçları genel oranlara yön verecek. 14 Mayıs 2023 Denizli seçim sonuçları denizli24haber.com’da olacak.

denizli seçim

DENİZLİ SEÇİM SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK, SAAT KAÇTA?

Denizli seçim sonuçları, 14 Mayıs 2023 Pazar akşamı saat 17.00'den itibaren yayımlanmaya başlayacak.

seçim

14 MAYIS SEÇİMLERİ OY VERME SAATLERİ

Bu saat itibariyle YSK tarafından açıklanan sonuçlar, oy verme işleminin tamamlanmasının ardından resmi olarak duyurulacaktır. 2023 Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçim sonuçları, oy verme süreci sona erdikten sonra canlı ve anlık olarak Mynet seçim sayfasında yayınlanacak. Bu sayfada adayların ve partilerin aldıkları oy oranları güncel bir şekilde takip edilebilecektir. Lütfen, resmi sonuçları öğrenmek için YSK'nın web sitesini veya yetkilendirilmiş haber kaynaklarını da takip etmeyi unutmayın.

 

CUMHURBAŞKANI SEÇİMİ

Açılan Sandık Oranı:

%0.00

RECEP TAYYİP ERDOĞAN:

KEMAL KILIÇDAROĞLU:

SİNAN OĞAN:

2023 MİLLETVEKİLİ SEÇİM SONUÇLARI

Açılan Sandık Oranı:

%0.00

AK PARTİ:

CHP:

MHP:

İYİ PARTİ:

YEŞİL SOL PARTİ:

BBP:

YENİDEN REFAH:

MEMLEKET PARTİSİ:

ZAFER PARTİSİ:

AP (ADALET PARTİSİ):

SOSYALİST GÜÇ BİRLİĞİ İTTİFAKI (TKP, TKH, SOL PARTİ):

TİP:

DİĞER:

 

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Kaynak: denizli24haber


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!