Denizli
17 Mayıs, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

Denizli’de yorumu beğenmeyen muhtar adayı bir kişiyi bıçaklayarak yaraladı

Denizli’de yorumu beğenmeyen muhtar adayı bir kişiyi bıçaklayarak yaraladı
Denizli’de 31 Mart seçimleri için adaylığını açıklayan muhtar adayı, kendisi için yayınlanan haberin altına yapılan yorumu yapan kadının kocasını bıçakladı. Feci olayda bıçaklanan kişi ağır yaralanırken, muhtar adayı tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Denizli'nin Çivril ilçesine bağlı Yukarı Mahalle'de yaşayan Fethan T., 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşecek Mahalli İdareler Genel Seçimleri öncesinde muhtar adaylığını açıkladı. Yerel gazetenin dünkü sayısında Fethan A. ile yapılan röportaj "Mahallelinin desteği tam" başlığıyla yayımlandı.

YORUMU GÖRÜNDE DEHŞET SAÇTI

Ancak, gazetenin sosyal medya hesabında paylaşılan haberi gören ve aralarında daha öncesine dayanan husumet bulunduğu iddia edilen Özlem G., paylaşımın altına "Nereden biliyorsunuz da mahallenin desteği tam diyorsunuz. Gelip sordunuz mu Yukarı Mahallelilere? Bizim üstümüzden haber yapıyorsunuz" şeklinde paylaşım yaptı. İddiaya göre, bu yoruma sinirlenen Fethan A., Özlem G.’ye "Senin gibi mahallenin gülüne ihtiyacım yok. Kendini bilmez, hadsiz" diye mesaj gönderdi. Öfkesine hakim olamayan muhtar adayı, dün akşam saatlerinde Özlem G.’nin kocası Cengiz G.’yi telefonla arayarak nerede olduğunu sordu. Kızı ve bir bayanla birlikte işten çıkan Cengiz G.'nin yanına gelen Fethan A., bir süre yaşanan sözlü tartışmanın ardından arabada bulundurduğu büyük bir bıçakla geri geldi. İki grup arasında yaşanan arbede sırasında Fethan A., elindeki bıçağı Cengiz G.’nin göğsüne sapladı.

Denizli’de yorumu beğenmeyen muhtar adayı bir kişiyi bıçaklayarak yaraladı

ADAY OLAMADAN CEZAEVİNE GİTTİ

Kanlar içinde yerde kalan Cengiz G., eşi ve görgü tanıklarının yardımıyla arabaya bindirilip Çivril Devlet Hastanesi acil servisine ulaştırıldı. Karaciğerine 4 santimetre giren bıçak darbesi nedeniyle ağır yaralanan Cengiz G., geçirdiği iç kanama nedeniyle Pamukkale Üniversitesi Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Fethan A., olay yerine geldiği araçla bölgeden uzaklaşırken suç aleti bıçağı aracın camından bir tarlaya attığı tespit edildi. Muhtar adayı Fethan A., sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

‘HADDİNİ BİL BABAMLA KONUŞURKEN’

Yaşadıkları korku dolu anların şokunu atlatamayan Özlem G., "Kızı beni yakamdan tutup, ‘Haddini bil babamla konuşurken’ dedi. O esnada babasının eşime bıçağı soktuğunu gördüm. Sonra onlar kaçtı, biz bulduğumuz bir araçla eşimi hastaneye yetiştirdik. Bıçak eşimin karaciğerine kadar girmiş. Halen iç kanaması devam ediyor ve bu yüzden onu uyutuyorlar. Sırf onu desteklemediğimizi bildiği için bunları yaptı. Yaşananlar neredeyse bir insanın hayatına mal oluyordu" şeklinde konuştu.

Denizli’de yorumu beğenmeyen muhtar adayı bir kişiyi bıçaklayarak yaraladı

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Kaynak: İHA


  • 2
    SEVDİM
  • 2
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 1
    İNANILMAZ
  • 1
    ÜZGÜN
  • 4
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!