Denizli
17 Mayıs, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

Denizlispor, İskenderun’a ikinci yarıda teslim oldu! 1-2

Denizlispor, İskenderun’a ikinci yarıda teslim oldu! 1-2
Ligde geçtiğimiz hafta 68 Aksaray Belediyespor’u mağlup ederek 6 haftalık galibiyet ve puan hasretine son veren Denizlispor, sahasında konuk ettiği güçlü rakibi İskenderunspor’a direnemedi. Temsilcimiz Gökhan Süzen’in 14’üncü dakikadaki frikik golüyle ilk yarısını 1-0 önde tamamladığı karşılaşmanın 48 ve 71’inci dakikalarında yediği iki golle sahadan puansız ayrıldı.

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta sezonun ilk devresinin son bölümüne girilirken kritik sınavlara çıkan yeşil siyahlılar, Denizli Atatürk Stadı’nda İskenderunspor’u konuk etti. Rakibine oranla mücadeleye daha üstün başlayan Horoz, aradığı golü Gökhan Süzen’in serbest vuruştan attığı şık golle buldu ve soyunma odasına bu skorla gitti.

İkinci yarıya ise adeta golle başlayan rakip İskenderunspor 48’de Hamza ile eşitliği buldu. Rakibin golden sonra oyun üstünlüğünü kurduğu bölümlerde 71’inci dakikada Süleyman Güneş, serbest vuruştan takımını öne geçirdi ve mücadele bu skorla sona erdi.

Alınan bu sonucun ardından 14 puanda kalan Denizlispor, ilk devrenin son 2 haftasına girilirken düşme hattında kalmayı sürdürdü. 16’ncı maçta 8’inci galibiyetini alan İskenderunspor ise puanını 26 yaptı ve play-off hattının sınırı olan 6’ncı sıraya tutundu.

Temsilcimiz önümüzdeki hafta Pazar günü saat 14.00’te Uşak 1 Eylül Stadı’nda ligin en zayıf halkası konumunda bulunan Uşakspor ile karşı karşıya gelecek

MAÇTAN DAKİKALAR:

Dk.14 Kazanılan serbest vuruşta topun başına geçen Gökhan Süzen, harika bir vuruşla topu filelere gönderdi. (1-0)

Dk.45+6 Muhammet Demirci'nin kullandığı serbest vuruşta Süleyman Güneş'in direk dibinde yaptığı vuruşu yakın direkte kaleci Ali Eren güçlükle kornere çeldi.

Dk.48 Ceza sahası içine çevrilen topu bir anda önünde bulan Hamza Küçükköylü müsait pozisyonda topu filelere gönderdi. (1-1)

Dk.71 Kazanılan serbest vuruşta topun başına geçen Süleyman Güneş güzel bir vuruşla kaleci Ali Eren’i avladı. (1-2)

Dk.90+4 Gelişen ani Denizlispor atağında kaleciyi de çalımlayan Bekir Turaç sol çaprazdan boş kaleye zayıf bir vuruş yapınca savunma topu çizgiden çevirdi. Denizlispor mutlak bir golden oldu.

STAD: Denizli Atatürk

HAKEMLER: Eren Özyemişçioğlu, Emrah Akkaya, Kerem İlitangil

DENİZLİSPOR: Ali Eren Yalçın, Emre Yıldırım (Dk.74 Emre Furtana), Muhammet Özkal, Emirhan Kaşçıoğlu, Gökhan Süzen, Emre Sağlık, Bekir Turaç Böke, Oktay Kısaoğlu, Mustafa Kaçan (Dk.74 Muhammed Eren Kıryolcu), Alihan Kalkan (Dk.59 Mehmet Ulaman), Samet Emre Gündüz

İSKENDERUNSPOR: Emircan Seçgin, Çağtay Kurukalp, Ali Keten, Onur Ural, Abdurrahman Canlı, Kutay Yokuşlu (Dk. Eren Tokat), Timur Temeltaş (Dk.72 Göktan Işılak), Muhammet Demirci, Hamza Küçükköylü, Ahmet Sivri (Dl.72 Ömer Kuşan), Süleyman Güneş

GOLLER: Dk.14 Gökhan Süzen (Denizlispor), Dk.48 Hamza Küçükköylü, Dk.71 Süleyman Güneş (İskenderunspor)

SARI KARTLAR: Dk.26 Mustafa Kaçan, Emirhan Kaşçıoğlu, Dk.55 Samet Emre Gündüz (Denizlispor), Dk.43 Timur Temeltaş, Dk.51 Çağtay Kurukalıp, (İskenderunspor)

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Kaynak: denizli24haber


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 1
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!