Denizli
18 Mayıs, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

Denizlispor’a puanı kaptanın füzesi getirdi! 1-1

Denizlispor’a puanı kaptanın füzesi getirdi! 1-1
Amed deplasmanında aldığı mağlubiyetle lige kötü bir başlangıç yapan Denizlispor, sahasında konuk ettiği Karaman FK ile geriye düştüğü karşılaşmada Gökhan Süzen’in serbest vuruştan attığı füze ile 1-1 berabere kalarak 2023-2024 sezonunun ilk puanını hanesine yazdırdı.

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta 2. Hafta karşılaşmasında, ilk hafta deplasmanda Amed Sportif Faaliyetler’e mağlup olan Denizlispor, bu kez kendi evinde Karaman FK ile karşı karşıya geldi. Sahaya mutlak galibiyet parolası ile çıkan Bülent Ertuğrul’un öğrencileri, ilk dakikasından son dakikasına kadar büyük sertlikle geçen mücadelede rakibiyle 1-1 berabere kaldı.

İki takım da maça sertlik düzeyi yüksek ancak topu ileriye taşıma anlamında kontrollü başladı. Daha net pozisyonlara ilk yarıda rakip Karaman FK girse de Denizlispor da zaman zaman rakip kalede etkili oldu. Karşılıklı ataklardan sonuç alınamayınca ilk yarı golsüz sona erdi.

BÜLENT ERTUĞRUL’A KIRMIZI KART!

İkinci yarı ise ilk yarıya nazaran daha hareketli başladı. Hücumda gol arayan temsilcimiz 52’nci dakikada Özcan’ın golüne engel olamadı ve 1-0 geriye düştü. Golün ardından rakip kalede daha çok görünmeye başlayan yeşil siyahlılarda sol kanattan gelişen atakta yaka paça indirilen Emre Sağlık’ın pozisyonuna hakem Taşkınsoy, faul vermek yerine ofsayta hükmedince saha bir anda karıştı. Saha kenarında adeta deliren Bülent Ertuğrul’a Hakem Burak Taşkınsoy kırmızı kart göstererek tribüne gönderdi. Takımın en tecrübeli ismi Gökhan Süzen’in serbest vuruştan attığı golle eşitliği bulan Denizlispor, yeni sezonda iç sahada çıktığı ilk karşılaşmada sezonun ilk puanını hanesine yazdırdı.

STAD: Denizli Atatürk

HAKEMLER: Burak Taşkınsoy, Sinan Ertinğü, Şafak Nalbantoğlu

DENİZLİSPOR: Abdülkadir Sünger, Muhammet Özkal, Emirhan Kaşçıoğlu, Alihan Kalkan (Dk.58 Deniz Kodal)), Bekir Turaç Böke, Oktay Kısaoğlu, Yusuf Emre İnanır (Dk.89 Muhammed Eren Kıryolcu), Gökhan Süzen, Emre Sağlık (Dk.89 Ertuğrul Yıldırım), Mustafa Kaçan (Dk.65 Emre Burgaz), Berkant Gündem

KARAMAN FK: Hayrullah Mert Akyüz, Alper Tursun, Mete Yıldız, Şiyar Kepir, Nadir Çiftçi (Dk.56 Ahmet Karademir), Özcan Aydın, İbrahim Can Köse (Dk.83 Yilmaz Daler), Ömer Faruk Gümüş, Berkan Burak Turan (Dk.83 Emincan Tekin), Kadir Kaan Yurdakul, Polat Abay

GOLLER: Dk.52 Özcan Aydın (Karaman FK), Dk. 73 Gökhan Süzen (Denizlispor)

SARI KARTLAR: Dk.4 Emre Sağlık, Dk.6 Muhammet Özkal, Dk.34 Abdülkadir Sünger, Dk.61 Mustafa Kaçan(Denizlispor), Dk.51 Alper Tursun, Dk.78 Berkan Burak Turan (Karaman FK)

 

MAÇTAN DAKİKALAR:

Dk.14 Kazanılan serbest vuruşu kullanan Gökhan Süzen'in sert şutu barajdan sekti. Dönen topu kafayla kaleye gönderen Bekir Turaç Böke etkisiz vurdu. Yan hakem de ofsayt bayrağını kaldırdı.

Dk.33 Mustafa Kaçan ceza sahası çizgisinin hemen önünden yaptığı sert vuruş farklı şekilde auta gitti.

Dk.43 Sol kanattan etkili gelişen Karaman FK atağında İbrahim Can Köse'nin sert şutu direkte patladı. Dönen topa kafayı vuran Nadir Çiftçi'nin zayıf vuruşu kalecide kaldı.

Dk.44 Kaleyi karşıdan gören atakta etkili gelen İbrahim Can Köse'nin sert şutunu kaleci Abdülkadir direk dibinde uzanarak kontrol etti.

Dk.45+1 Emre Sağlık sağ çaprazdan açısı dar olmasına rağmen çok iyi vurdu. Direkte patlayan top auta gitti.

Dk.45+2 Sol kanattan yapılan ortada topu ceza sahası içinde önünde bulan Mustafa Kaçan yakın direğe vurdu. Top az farkla auta gitti.

Dk.53 Berkan Burak Turhan'ın sağ kanattan ortasında Özcan Aydın düzgün bir vuruşla topu filelere gönderdi. (0-1)

Dk.73 Ceza sahası çizgisi üzerinde kazanılan serbest vuruşta topun başına geçen Gökhan Süzen sert ve düzgün bir vuruşla uzak direk dibinden topu filelere gönderdi. (1-1)

Dk.90+9 Etkili olabileceği bölgede topla buluşan Bekir Turaç Böke, ceza sahasına girmeden sol ayağı ile çok sert vudu. Kaleci topu güçlükle kornere tokatladı.

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Kaynak: denizli24haber


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 1
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!