Denizli
19 Mayıs, 2024, Pazar
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

Denizlispor'da Birlik Mesajları

Denizlispor'da Birlik Mesajları
Denizlispor'da bütün kızgınlıklar, kırgınlıklar ve kişisel sorunlar bir kenara bırakıldı. Eski başkan ve yöneticiler, yeni yönetimle bir araya geldi. Yeşil siyahlı ekibin kurtuluş reçetesi çıkarıldı. Birlik beraberlik mesajları yükseldi.

Ligin bitimine üç hafta kala düşme hattında bulunan Denizlispor için bütün şehir kenetlendi. Bütün hesapların 3 maçta 3 puan üzerine yapılan yeşil siyahlı ekipte, mevcut yönetime eski başkanlardan tam destek geldi. Maddi manevi her türlü desteği vermeye hazır olduğunu söyleyen eski başkanlar Ali İpek, Selami Urhan ve Hasan Kıbrıslıoğlu camianın yüreğine su serpti. Tüm şehrin Denizlispor'un ligde kalacağına olan inancı tam.

'SORUNLARI ÜÇ HAFTA ERTELEYELİM'

Eski başkanlara 'abilerimiz' diyerek hitap eden Kulüp Başkanı Mustafa Şavluk, "Geçmiş dönemde Denizlispor için emeği geçen büyüklerimizi yanımızda görmek bizi çok ama çok mutlu etti. Son iki üç yıldır sezon  sonunda yaşadığımız durumlara çok benzer bir pozisyondayız. Kritik ve zorlu bir üç haftaya girdik. Ben diyorum ki sorunlar problemler en azından şu üç hafta ertelensin ve bu takımı ligde tutalım, var gücümüzle çalışalım" dedi.

'LOBİ GÜCÜMÜZ ORTAYA ÇIKACAK'

Üç puan silinme konusuna da değinen Başkan Şavluk, "Sezon içinde bizleri en zor duruma düşüren konu puan silme konusu oldu. Takımımızın moral ve motivasyonu büyük ölçüde düştü. Göreve geldiğimiz günden bu yana elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık. Şimdi eski başkanlarımızla birlikte Denizli'nin gücünü yanımıza alıyoruz. Onların desteğiyle lobi gücümüzde ortaya çıkacak" şeklinde konuştu. Başkan Şavluk maddi anlamda zor zamanlardan geçen kulübün acil olarak 1 milyon TL'ye ihtiyacı olduğunun da altını çizdi.

İPEK: 'GÜCÜMÜZ VAR'

Şavluk'un ardından konuşan Eski Başkan Ali İpek, "Denizlispor'un bulunduğu zor durumdan çıkacak gücü var. Bunu da herkese göstermesi gerek. Biz her türlü desteğe hazırız. Önümüzde 3 hafta var. Takımımızın kötü bir kadrosu yok. Alnımız ak başımız dik bir şekilde bu ligde kalacağımıza inanıyoruz. Taraftarımızı da özellikle içerde oynayacağımız iki maçta yanımızda görmek istiyorum" dedi.

URHAN: 'NE GEREKİYORSA YAPACAĞIZ'

Eski Başkan Selami Urhan ise "Ne yapıp ne edip Denizlispor'u ligde tutmamız lazım. Denizlispor küme düşerse Denizli de küme düşer. Bizler maddi manevi her türlü desteği vermeye hazırız. Ama sadece bizler değil, bütün Denizli'nin desteğine ihtiyaç var" ifadelerini kullandı.

KIBRISLIOĞLU: 'GEÇEN SENE BAŞARDIK, YİNE BAŞARACAĞIZ'

Birlik beraberlik konusuna vurgu yapan Eski Başkan Hasan Kıbrıslıoğlu ise, "Denizlispor taraftarıyla şehriyle çok daha iyi yerlerde olmayı hak ediyor. Artık her zamankinden daha çok birlikteliğe ihtiyacımız var. Bu takım geçen yıl bunu başardı, yine başaracaktır. Bu anlamda futbolcularımız da gerekeni yapacaktır" şekinde konuştu.

Eski yöneticlerden Haluk Lenger, şehir olarak kenetlenmek gerektiğini söylerken, eski futbolculardan Ercüment Dilmen ise, futbolcuların şu dakikadan itibaren paraya pula bakmadan sahaya çıkıp kazanmaları gerektiğini ifade etti. Serhat KÖSE

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!