Denizli
04 Mayıs, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

En Kaliteli Ve Hızlı Hosting Paketleri İle Web Sitenizi Ön Plana Çıkarın

En Kaliteli Ve Hızlı Hosting Paketleri İle Web Sitenizi Ön Plana Çıkarın

Ürünlerini ya da hizmetlerini internet üzerinden müşterilerine sunmak isteyen girişimcilere yönelik olarak hazırlanan hosting paketleri e-ticaret hosting olarak adlandırılıyor. E-ticaret siteleri diğer web sitelerinden farklı bir yapıya sahip oluğundan ihtiyaçlarında da farklılık söz konusu oluyor. E-ticaret sitelerinin değişen ve gelişen ihtiyaçlarının en doğru şekilde karşılanması konusunda LimonHost e-ticaret hosting paketleri kullanıcılarına önemli avantajlar sağlıyor.

 

E-ticaret hosting paketlerinde harici yazılımların çalıştırılması söz konusu olmuyor. Bu paketler e-ticaret sitelerine özel olarak sunulmakta olup e-ticaret sitelerine özel bir kullanım alanına sahip bulunuyorlar. LimonHost e-ticaret hosting paketlerinde e-ticaret sitelerinin ihtiyaç duyacakları araçlar da yüklü olarak geliyor. Bu yüzden harici yazılım çalıştırmak isteyen kullanıcıların diğer hosting paketlerini tercih etmeleri öneriliyor.

 

E-ticaret siteleri diğer internet sitelerinden farklı bir yapıya sahip oldukları gibi trafikleri de daha yüksek oluyor. Ürün görselleri ve videoları gibi içeriklerden dolayı depolama alanı ihtiyaçları da daha fazla oluyor. Yine diğer sitelerden farklı olarak ödeme yöntemi entegrasyonu gibi farklı yapıların bulunuyor. Bu ihtiyaçların giderilmesi ve farklı yapıların bir arada çalışmasının sağlanması aşamasında devreye LimonHost e-ticaret hosting paketleri giriyor.

 

Seçilen Hosting Hizmetinin İhtiyaçları Karşılamasına Dikkat Edilmeli

 

E-ticaret sitelerinin yanlış hosting hizmetlerini tercih etmesi birtakım sorunlara neden olabiliyor. Barındırma hizmetinin alındığı firmanın sunucularında sıklıkla sorun yaşanması, sistemin yavaşlaması ya da çökmesi durumunda e-ticaret sitesi de birtakım olumsuzluklar ile karşı karşıya kalabiliyor. Sunucu çalışmadığında e-ticaret sitesi de çalışmıyor ve bu süreç esnasında tüketiciler siteye giremiyor ve satın alma işlemlerini gerçekleştiremiyorlar. Bu sürecin uzun sürmesi ya da sürekli tekrarlanması durumunda e-ticaret sitesinin gelir kaybı kaçınılmaz oluyor.

 

E-ticaret sitesinin devamlı olarak çökmesi arama motorlarının siteyi taramakta zorluk çekmesine neden oluyor ve sayfanın değeri düşmeye başlıyor. Sayfa değeri düştükçe e-ticaret sitesi organik aramalarda alt sıralarda yer alıyor ve organik olarak siteye trafik çekilmesi zorlaşmaya başlıyor. Seçilen e-ticaret hosting hizmetinin güvenlik açısından çok iyi ve malware saldırıları gibi durumlara karşı önceden önlem almış  olması gerekiyor. Hosting firmasına bir saldırı olması durumunda buradan hizmet alan e-ticaret siteleri de etkileniyor. Yeterli güvenlik önlemlerinin alınmaması aynı zamanda e-ticaret sitesi üzerindeki bilgilerin güvenliği konusunda açıklara neden oluyor. Bu tür bilgilerin dışarı sızması söz konusu siteleri de müşterileri de olumsuz yönde etkiliyor.

 

Kaliteli bir e-ticaret hosting hizmeti alınmadığında e-ticaret sitesinin yüklenme hızı da düşük oluyor. Ve tüketiciler nezdinde olumsuz bir imaj oluşabiliyor. E-ticaret sitelerinin verilerinin düzenli olarak yenilenmesi de hosting hizmeti seçilmesi aşamasında dikkat edilmesi gereken konular arasında yer alıyor. Aksi durumda herhangi bir olumsuzlukla karşılaşıldığında beri kaybı yaşanabiliyor.

 

LimonHost Yenilikçi Hizmetleri İle Sektöre Yön Veriyor

 

Kullanıcıların aldıkları web hosting paketinde herhangi bir kısıtlamanın bulunmadığı hosting paketleri limitsiz hosting olarak isimlendiriliyor. Limitsiz hosting paketlerinde sunulan hizmetler arasında barındırılabilecek olan web sitesi sayısı, trafik, subdomain, e-posta hesabı sayısı, disk alanı, veri tabanı sayısı ve buna benzer özellikler ön plana çıkıyor. Bu özelliklerin bir kısmının ya da tamamının sınırsız olarak sunulduğu hosting paketleri kota kaygısı bulunmaması nedeniyle kullanıcılar tarafından oldukça cazip bulunuyor. LimonHost kullanıcıları ihtiyaçları doğrultusunda seçecekleri limitsiz hosting paketleriyle web sitelerine en uygun olan Windows / Linux işletim sistemlerini ve cPanel/Plesk Panel kontrol panellerini kullanabiliyorlar.

 

LimonHost limitsiz hosting paketleri çok sayıda web sitesinin tek bir hosting paketi altında barındılması özelliği sayesinde kullanıcılar tarafından proje maliyetlerini düşüren ve projelerin yönetimlerini kolaylaştıran bir hosting hizmeti olarak kabul ediliyor. LimonHost limitsiz hosting paketlerini tercih eden tüm kullanıcılara oluşturacakları projeler için sınırsız disk alanı sunmakta olup kullanıcılar sitelerinde kullandıkları görseller ve diğer dosyalar ile ilgili olarak depolama alanı sorunu ile karşılaşmıyorlar.

 

Kullanıcıların hosting paketi seçimlerinde; depolama, fiyat, performans ve aylık öngörülen trafik gibi kriterler etkili oluyor. Web sitelerinin hızı sunucunun performansı ile doğruda bağlantılı oluyor. Sitenin hızlı bir şekilde yüklenmesi, ziyaretçilerin hemen çıkma-dönüş oranlarını ve sitenin ziyaretçiler tarafından ne kadar güvenilir göründüğünü etkiliyor. Bu da sitenin arama motoru sonuçlarında alacağı sıra üzerinde doğrudan etkili oluyor. Bu nedenle güçlü sunucu donanımlarına sahip olan kaliteli hosting firmalarının, ihtiyaçları giderecek doğru hosting paketlerinin tercih edilmesi ve seçilen hostingfirmasının kesintisiz çalışma süresinin bir diğer deyişle uptime oranının en az %99 olması dikkat edilmesi gereken noktalar arasında yer alıyor. Hosting firmasının teknik destek konusunda uzman bir ekiple çalışması, herhangi bir sorun söz konusu olduğunda hızlı ve etkili bir şekilde müdahale ederek sorunu ortadan kaldırıyor olması da kullanıcılar için önemli konular arasında yer alıyor.

 

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!