Denizli
09 Mayıs, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

Ertemur mazbatayı aldı; ‘Denizli’de tarih yazacağız’

Ertemur mazbatayı aldı; ‘Denizli’de tarih yazacağız’
Yerel seçimde en yakın rakibine 6 puan fark atarak Pamukkale Belediye Başkanı seçilen Ali Rıza Ertemur, mazbatasını aldı. Ertemur, “Denizli’de yeni bir tarih yazacağız. Buna yürekten inanıyorum. Sosyal demokrat belediyeciliğin, nasıl belediyecilik yapılacağını bunlara göstereceğiz. Çalmadan, çırpmadan, halka hesap vererek, şeffaf belediyecilik anlayışı ile ilçemizi yöneteceğiz” dedi.

31 Mart yerel seçimlerinde oyların yüzde 46’sını alarak en yakın rakibi olan AK Partili Halil Pekdemir’e 6 puan fark atarak Pamukkale Belediye Başkanı seçilen CHP’li Ali Rıza Ertemur, mazbatasını aldı. İl Seçim Kurulunda gerçekleştirilen mazbata törenine, CHP İl Başkanı Ali Osman Horzum, Denizli Milletvekili Şeref Arpacı, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Coşkun, meclis üyeleri ve çok sayıda partili katıldı. Mazbata töreninde Coşkun ve Ertemur’un sözleri sık sık sloganlarla kesildi.

“PAMUKKALE’DE SADECE BİR SİYASİ PARTİ DEĞİL, HALK KAZANMIŞTIR”

Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Coşkun, “Aldığımız sorumluluğumuzun farkındayız. Hizmetsiz bırakılmış bir ilçeyi hizmetlerle buluşturacağız. Pamukkale’de rant odaklı değil, halk odaklı bir belediyecilik olacak. Millet kazanacak. Pamukkale’de sadece bir siyasi parti değil, halk kazanmıştır. Kreşe gidemeyen çocuklar, vicdanı ile emekliler, işe giden tekstil işçisi kadınlarımızın kazanmıştır. Pamukkale asla karanlığa mahkum olmayacaktır” dedi.

GECEMİZ GÜNDÜZÜMÜ PAMUKKALE

Pamukkale Belediye Başkanı Ali Rıza Ertemur, “Ben bu mazbatayı tüm Pamukkale halkı için aldım. Yaklaşık aydır onlarla beraberim, gecemiz gündüzümüz Pamukkale oldu. Gençlerimizle yaşlılarımızla hep birlikte çalıştık. Bu mazbatayı almayı hak ettiler. Pamukkale bizim ardımızda durdu. Ak Partilisi CHP’lisi MHP’lisi hangi partiden hangi görüşten olursa olsun herkes arkamızda durdu. Her ziyaretimizde her zaman onların yanında olacağımızı belirttik. Onlar da biz ‘bizi unutmayın’ dediler. Bu benim için çok önemliydi. İnanıyorum Pamukkale’de halkımızla çok önemli işler başaracağız. Başkanlarımızla birlikte Denizli’de yeni bir tarih yazacağız. Buna yürekten inanıyorum. Sosyal demokrat belediyeciliğin, nasıl belediyecilik yapılacağını bunlara göstereceğiz. Çalmadan, çırpmadan, halka hesap vererek, şeffaf belediyecilik anlayışı ile ilçemizi yöneteceğiz. Tüm Pamukkale halkına çok ama çok teşekkür ederim” dedi.

Ertemur mazbatayı aldı; ‘Denizli’de tarih yazacağız’

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Kaynak: denizli24haber


  • 0
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!