Denizli
09 Mayıs, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

Genç Okçu Ilayda İnçukur, Türkiye Şampiyonasında Göz Kamaştırdı!

Genç Okçu Ilayda İnçukur, Türkiye Şampiyonasında Göz Kamaştırdı!
“2023 ASES U-15 Minikler (9-14 Yaş Grupları) Salon Türkiye Şampiyonasında İlayda İnçukur, U-15 RW kategorisinde Türkiye Üçüncüsü olarak bronz madalyanın sahibi oldu. Gençlik ve Spor Bakanlığı bünyesinde okçuluk antrenörü olarak görev yapan Hüseyin Aykan Kurucan, Ilayda'nın disiplinli çalışma ve hedeflerine odaklanma azmi sayesinde Türkiye Şampiyonası'nda bronz madalya kazandığını belirtti.

Türkiye Okçuluk Federasyonu 2023-2024 faaliyet takviminde yer alan “2023 ASES U-15 Minikler (9-14 Yaş Grupları) Salon Türkiye Şampiyonası 20-24 Aralık tarihleri arasında Antalya’da gerçekleşti. Şampiyonada 42 Bölge, 134 kulüpten 972 sporcu en iyi dereceyi elde etmek için yarıştı. Hedefi tam isabet vurmak için farklı kategorilerde okçuların yaylarını gerdiği yarışmalarda, ilimizi temsil eden Denizli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Kulübü sporcusu İlayda İnçukur, U-15 RW kategorisinde Türkiye Üçüncüsü olarak bronz madalyanın sahibi oldu.

Denizli'nin gururu genç okçu İlayda İnçukur, Türkiye Şampiyonası'nda parladı! Gençlik ve Spor Bakanlığı bünyesinde okçuluk antrenörü olarak görev yapan Hüseyin Aykan Kurucan, Ilayda'nın disiplinli çalışma ve hedeflerine odaklanma azmi sayesinde Türkiye Şampiyonası'nda bronz madalya kazandığını belirtti.

Kurucan, genç yetenek Ilayda İnçukur'un gelecek vaat eden bir isim olduğunu vurgulayarak, "Ilayda'nın başarısı bugün için bir teyit niteliği taşıyor. Kendisinde gördüğümüz disiplin ve kararlılık, gelecekte daha büyük zaferlere yol açacak" dedi.

Ilayda'nın Türkiye üçüncülüğüne ulaştığı yarışma Antalya'da gerçekleşti. Türkiye Okçuluk Federasyonu'nun faaliyet takviminde yer alan "2023 ASES U15 Salon Türkiye Şampiyonası"nda, 972 sporcu arasından sıyrılarak bronz madalya kazanan Ilayda İnçukur, gelecek için umut verici bir performans sergiledi.

Geleceğe yönelik hedeflerinden bahseden Ilayda, milli takım formasını giymeyi ve uluslararası arenada Türkiye'yi temsil etmeyi amaçladığını dile getirdi. Antrenörü Hüseyin Aykan Kurucan'ı idol olarak gören genç sporcu, onun öğütleri ve desteğiyle ilerlemeyi hedeflediğini belirtti. Ilayda'nın gelecek vaat eden başarısı, Türk sporuna yeni bir soluk getiriyor ve milli takımımızın gelecekteki yıldızlarından biri olabileceğine işaret ediyor.

ilayda inçukur

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Kaynak: denizli24haber


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!