Denizli
29 Nisan, 2024, Pazartesi
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

Göz Kamaştıran DKY ON Kağıthane Projesi 

Göz Kamaştıran DKY ON Kağıthane Projesi 

İnsanlara yeni yaşam alanları sunmak üzere çeşitli projeler hazırlayan DKY inşaat DKY ON Kağıthane projesi ile modern mimari örneklerini sizlere sunuyor. İstanbul için yükselen bir yapı olarak ön plana çıkan bu yapı aynı zamanda insanların beklentilerini karşılayacak şekilde en ince ayrıntılar planlanarak ön plana çıkıyor. Sektörün önemli isimlerinden birisi olan DKY inşaat sizleri yeni yaşam alanlarına davet ediyor.

Bu proje hem dairelerin hem de ofislerin bulunduğu bir konsept üzerinde inşa edilmiş bulunuyor. Bu proje ile birlikte insanların yeni bir mimari ile tanışması amaçlanıyor. Yaklaşık olarak 7000 metrekare bir alan üzerinde tasarlanan proje ile birlikte ofis tipi yapılar ve yaşam alanları sizleri bekliyor.

DKY ON Kağıthane İle YeniYaşam Alanları

Toplamda 205 konutun yanı sıra aynı zamanda 5000 metrekarelik bir alanda ofis ve iş alanlarının sizlere sunulduğu bir yaşam alanı ön plana çıkıyor. Son zamanlarda insanların beklentilerini karşılayan mimari projeleri ile öne çıkan DKY yatırım bu projesinde ise değişik konseptleri bir arada sizlere sunuyor. Hareketli ve konforlu bir yaşamı tercih edenlerin beğeneceği bu proje sizleri bekliyor.

Projenin özelliklerine bakıldığında ise dev bir projenin insan öznesi temelinde şekillendirildiği görülüyor. Yine proje kapsamında insanların şehir hayatı içerisinde yeni bir yaşam tarzı ile tanışması amaçlanıyor. Güvenlik detaylarının en ince ayrıntısına kadar düşünüldüğü projede bunların yanı sıra insanların keyifli anlar yaşayacağı sosyal alanlar da unutulmamış. Otopark merkezi ısıtma sistemi ve özel hobi bahçeleri sizleri bekliyor.

Dünya Çapında Bir Proje

İçerisinde bulunan sosyal donatı alanları bu projeyi benzersiz kılıyor. Yine bu proje dünya çapında markaların ortak olduğu bir projedir. DKY inşaat tarafından planlanan ve kusursuz bir mimari anlayışı sizlere sunan bu proje ile birlikte nitelikli yaşam alanları hayata geçirilmiş oluyor. Konum olarak etkileyici bir konumda bulunan bu proje ile birçok imkan ellerinizin altında olacak.

Avrupa yakasında yer alan Kağıthane projesi ile birlikte kentsel dönüşümün sonucunda değerli bir yapı stoku ortaya çıkmaya hazırlanıyor. Bunun dışında bu proje şehir ile iç içe yaşamak isteyen aynı zamanda şehrin keşmekeşinden uzak kalmak isteyenler için bir kaçış alanı  oluşturuyor.

Dev Bir Yatırım Olarak DKY ON Kağıthane

E5 ve TEM otoyollarına yakınlığı ile aynı zamanda iyi bir yatırım olarak da değerlendirilebilecek olan proje ile geleceğinize yatırım yapabilirsiniz. Mutlu bir yaşam sürmek isteyenlerin beklentilerini karşılayan bu proje birçok açıdan benzersiz özellikler taşıyor.

Yeni yaşam alanları açısından önemli olan yeşil alan oranı bu projede unutulmamış görünüyor. Geniş yeşil alanların yanı sıra her türlü imkanın da sizlere sunulduğu proje kapsamında yeni bir ekosistemin oluşturulması da amaçlanmış bulunuyor. Siz de bu projeden yararlanmak için elinizi çabuk tutabilirsiniz.

 

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!