Denizli
15 Mayıs, 2024, Çarşamba
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

Halı Modelleri

Halı Modelleri

Dekoratif düzenleme, oturma odasındaki konaklamanızı daha konforlu hale getirecektir. Ev dekorasyonunda dikkat edilmesi gereken ana tasarım öğeleri perde, halı ve mobilya olarak sıralanabilir. Özellikle perde ve halıların evlerin tasarımında güçlü bir etkisi vardır. Halı modelleri genellikle yün ve ipekten dokunan, yere serilmiş battaniyelerdir. Bu dekoratif ürün oturma odası, oturma odası, yatak odası, banyo, mutfak, çocuk odası, koridor vb. alanlarda yaygın olarak kullanılmaktadır. Bu parçalar sayesinde soğuğa karşı koruma ve tekmelerin azalması gibi avantajlardan faydalanırken yaşam alanınıza şık bir dokunuş katabilirsiniz.

Mobilyayı Tamamlayan Halı Modelleri

 Mobilya kategorisinde ilgi gören halılar, çeşitli firmalar tarafından tasarlanmaktadır. Yaşam alanı sağlarken ilk başvurduğumuz kategori salon kilimleridir. Oturma odası kaplamaları dokuma veya işlenmiş. Ayrıca salonda kullanılan halı çeşidinin salon dekorasyonunun geri kalanıyla uyumlu olmasında fayda var. Yaşam alanınızın modern görünümünü desteklemek için yün halı modelleri tercih edebilirsiniz. Ayrıca modern oturma odanıza eğlenceli ve enerjik bir hava katmak için lüks bir halı tercih edebilirsiniz.  Küçük ve orta büyüklükte bir alanda kullanıcıların beğendiği halı modellerinden biri de yolluktur.

Halı Modelleri Ve Seçenekleri

Halı modelleri adından da anlaşılacağı gibi koridor, koridor ve mutfak gibi dar alanlarda kullanılmaktadır. Farklı genişlik ve ebatlarda üretilen yollukların çoğu uzundur. Bu nedenle odalar arasında veya giriş holünde rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Giriş ve koridorlar gün içerisinde sıklıkla kullanılmaktadır. Bu nedenle bu alanlardaki ürünler kaymaz bir yüzeye sahip olmalıdır. Kaymaz halı tabanı maksimum zemin tutuşu sağlar. Bu nedenle ani veya hızlı adımlardan kayma riskini ortadan kaldırmaya yardımcı olur. Ayrıca paspaslar oda önü ve kapı eşiği için tercih edilen modellerden biridir. Paspas modelleri genellikle sert elyaf malzemelerden dokunmaktadır. Bir eve veya genel odaya girmeden önce ayak tabanlarını temizlemek için tasarlanmıştır.

Balkonların düzenlenmesi sadece odada değil, iç tasarımda da önemli bir yer tutmaktadır. Bu nedenle balkonlarda kullanılan ürünler ayrı ayrı test edilebilir. Balkon kaplamaları solmaya ve elemanlara dayanacak şekilde tasarlanmıştır. Balkon halısı ya da kilim modelleri dayanıklı kumaştan üretilmiş olup sadece balkonlarda değil, teras ve bahçelerde de kullanılabilir. Solmaya karşı dayanıklı balkon halıları zararlı güneş ışınlarına karşı özel koruma sistemine sahiptir.  https://www.madamecoco.com/halilar/ sitesinden ürünlere ulaşabilirsiniz.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!