Denizli
03 Mayıs, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

Honaz'da hayırsever ‘Varım’ dedi, Başkan Kepenek startı verdi

Honaz'da hayırsever ‘Varım’ dedi, Başkan Kepenek startı verdi
Honaz Belediyesi tarafından yapılması planlanan Gülsüm-Yusuf Kaya Yaşlı Rehabilitasyon Merkezi ve Sosyal Tesisi’nin temeli düzenlenen törenle atıldı. Toplamda 7 milyon liraya mal olacak merkezin çok önemli bir proje olduğunu söyleyen Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, “Bizlere bugünlere kadar sahip çıkan yaşlılarımıza biz de sahip çıkıyoruz” dedi.

Türkiye’de her geçen yıl yaşlı nüfusun, nüfus oranındaki dilimi artarken, yaşlıların bakımı ise aileler için bazen sorun teşkil eder hale gelebiliyor. Bu anlamda Türkiye’de de sayıları hızla artan yaşlı bakım ve rehabilitasyon merkezleri halkasına Denizli’de Honaz ilçesi de bir yenisini ekledi. Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek’in girişimleri ve hayırsever çiftin de önemli bir desteği ile projesi gerçekleştirilen Gülsüm-Yusuf Kaya Yaşlı Rehabilitasyon Merkezi ve Sosyal Tesisi’nin temeli düzenlenen görkemli bir törenle atıldı. Temel atma törenine, CHP Denizli Milletvekili Şeref Arpacı, Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik, CHP Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Coşkun, CHP Merkezefendi İlçe Başkanı Müjdat İlhan, CHP Denizli İl Kadın Kolları Başkanı Ayşen Kocabay, CHP Denizli İl Sekreteri Melike Solmaz Coşkun ve çok sayıda davetli katıldı.

BAŞKAN KEPENEK: “YAŞLILARIMIZA EN İYİ REHABİLİTE HİZMETİNİ BURADA SUNACAĞIZ”

Tören sonrası haber merkezimize konuşan Başkan Kepenek, geleneklerdeki bazı değişimlerin yaşlıları bakıma muhtaç hale getirdiğini ve bu tarz merkezlerin de kurulmasının elzem haline geldiğini ifade ederek, “Yaşlılarımızın yakınları, torunları çalışıyorlarsa yaşlılarımız da kendi ihtiyaçlarını karşılayamayacak durumda ise bugün temelini attığımız merkez gibi birçok merkez önemli hale geliyor. Bizde bu kapsamda bu girişimi yaptık Honaz’ımıza, vatandaşlarımıza, yaşlılarımıza en iyi şekilde rehabilite hizmeti sunmayı hedefliyoruz. Bu merkez, bizlere bu zaman kadar emek veren, bizi bu günlere getiren ve ülkemizin ülke olmasında çok önemli katkıları olan yaşlı abilerimizin, ablalarımızın nüfusuna sahip çıktığımızın bir resmidir” dedi.

BİR KISMI HAYIRSEVERDEN KALANI HONAZ BELEDİYESİ’NDEN

Bu merkezi yapmaları gerektiğini ve bu konuyu Hayırsever Yusuf Kaya’ya götürdüğünde Kaya’nın tereddütsüz ‘Ben Varım’ dediğini dile getiren Başkan Kepenek, “Hayırseverimiz bu ekonomik kriz şartlarında çok değerli bir katkı sundu. Yaklaşık 5 milyonluk bir yatırım yapıyoruz. Tefrişatı ile 7 milyonluk bir yatırım. Gülsüm-Yusuf Kaya hayırseverlerimiz bize 1 milyon 200 bin lira nakit desteği sağladı. Kalanını Honaz Belediyesi bütçesinden gerçekleştireceğimiz bir yatırım. Ama ağabeyimizin, teyzemizin adını ömür boyu bu tesiste yaşatacağız. Yusuf Kaya ağabeyimize teşekkürlerimizi sunuyorum” dedi.  

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Kaynak: denizli24haber


  • 1
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!