Denizli
29 Nisan, 2024, Pazartesi
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

Karahayıt’a örnek cadde geliyor

Karahayıt’a örnek cadde geliyor
Denizli'nin yerel seçim atmosferi, Yeniden Refah Partisi'nin (YRP) Büyükşehir Belediye Başkan adayı Avukat Nazif Manav'ın Karahayıt Mahallesi'ndeki ziyaretiyle hareketlendi. Ünlü kırmızı şifalı suyuyla bilinen Karahayıt'ta, Mahalle sakinleri ve esnafla buluşan Manav, seçim çalışmaları kapsamında vatandaşların dikkatini çekti.

Manav, mahalle sakinleriyle samimi bir şekilde sohbet ederek, projelerini detaylı bir şekilde aktardı ve destek istedi. YRP Pamukkale Belediye Başkanı Adayı Ramazan Güneş ile birlikte seçmenin sorunlarını dinleyen Manav, Karahayıt'ın ve Denizli'nin turizm potansiyeline vurgu yaparak, turizmin canlandırılması ve Denizli'nin turizm gelirinden daha fazla pay almasını hedeflediklerini belirtti.

Özellikle Karahayıt Çarşısı'nın örnek bir cadde olacağını vurgulayan Manav, Denizli'nin turizmde hak ettiği yeri alması için çalışacaklarını dile getirdi. Bu doğrultuda, UNESCO Dünya Miras Listesi'nde yer alan Pamukkale'nin turizm potansiyelini artırmak için somut adımlar atacaklarını ifade etti.

karahayıt

Manav'ın Karahayıt ziyareti ve açıkladığı projeler, Denizli'de yerel seçim atmosferine yeni bir dinamizm kazandırdı. Yerel halkın ve esnafın ilgisiyle karşılaşan Manav, turizmin geliştirilmesi ve Denizli'nin ekonomik açıdan daha güçlü bir konuma gelmesi için kararlılıkla çalışacaklarını vurguladı.

DENİZLİ'NİN TURİZM POTANSİYELİNİ ARTIRACAK PROJEYİ DUYURDU

Denizli'nin turizm potansiyelini artırmak amacıyla yapılan planlar arasında öne çıkan bir proje, Yeniden Refah Partisi (YRP) Denizli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Avukat Nazif Manav tarafından duyuruldu. Karahayıt Mahallesi'nde kırmızı sudan şifa bulmak için gelenlerin genellikle pansiyonlarda konakladığını ve zamanlarının büyük bir kısmını Karahayıt Mahallesi çarşısında geçirdiklerini belirten Manav, çarşının tamamen restore edilerek örnek bir turizm caddesi haline getirileceğini açıkladı.

karahayıt

TARİHİ DOKUYA UYGUN BİNALARIN RESTORE EDİLECEK

Proje kapsamında çarşının altyapısının yenileneceğini, kaldırımların düzenleneceğini ve tarihi dokuya uygun binaların restore edileceğini belirten Manav, turistlere hitap eden mağazaların ve restoranların açılması için teşvikler sağlanacağını ifade etti. Denizli, Pamukkale ve Karahayıt'ın turizm gelirinden daha fazla pay almasını hedeflediklerini vurgulayan Manav, projenin turizm potansiyelini harekete geçireceğine inandığını dile getirdi.

karahayıtaaaaaaa

Manav ayrıca, 31 Mart'ta başkan seçilmesi durumunda ilk 6 ayda esnaf ve vatandaşların en çok şikayet ettiği doğalgaz ve ısınma problemini çözeceklerini belirtti. Bu sorunu çözmek için gerekli projelerin hazır olduğunu söyleyen Manav, göreve başladıkları ilk 6 ay içinde bu sorunu kökten çözeceklerini ifade etti.

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Kaynak: denizli24haber


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!