Denizli
29 Nisan, 2024, Pazartesi
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

KÖPEK AYAKKABISI VE KÖPEK PATİKLERİ NE İŞE YARAR?

KÖPEK AYAKKABISI VE KÖPEK PATİKLERİ NE İŞE YARAR?
​​​​​​​Köpek bakımında ihtiyaç duyulan köpek eşyaları arasında belki de en az bilineni ama en gerekli ürünlerden biri olanları köpek ayakkabısı, köpek çorabı ve köpek patikleridir.

Köpek bakımında ihtiyaç duyulan köpek eşyaları arasında belki de en az bilineni ama en gerekli ürünlerden biri olanları köpek ayakkabısı, köpek çorabı ve köpek patikleridir. Ev içinde beslenen köpekler kedilerden farklı olarak her gün düzenli olarak dışarı çıkma ihtiyacı içindedir. Köpekler dışarı çıkarılırken mutlaka tasma ile çıkarılır. Köpeklerin çıkarıldığı yürüyüşler tuvalet ihtiyaçlarını gidermeleri için de gerçekleştirildiği için köpek gezdirenlerin köpek dışkı torbaları, dışkı toplama kürekleri gibi aksesuarları yanlarında taşımaları gerekir. Fakat köpekler bu geziler esnasında hava koşullarına göre kıyafet ve aparatlara da ihtiyaç duyabilirler. Örneğin soğuk hava koşullarına dayanıksız olan köpekler köpek kazakları ve köpek montlarına ihtiyaç duyarlar. Ayrıca köpeklerin gece gezmelerinde fark edilmelerini sağlayan köpek güvenlik yelekleri de köpek sahipleri tarafından sıklıkla kullanılmaktadır. Deniz kenarında yaşayan köpek sahiplerinin köpeklerinin güvenliğini sağlamak üzere kullandıkları köpek can yelekleri de köpek kıyafetleri arasında yerini alır.

Köpeklerin yağışlı günlerde günlük egzersizlerini yapmamaları söz konusu değildir. Bu nedenle köpekler için köpek yağmurluğu ile köpek çorabı, köpek ayakkabısı ve köpek patikleri üretilmiştir. Köpek için ayakkabı ve köpek patiği sadece yağışlı havalarda köpeklerin patileri ıslanmasın diye kullanılmaz. Bu ürünler aynı zamanda köpeklerin patilerini sıcak asfaltlardan korumak ve herhangi sivri bir nesnenin köpeğin patisine zarar vermesini önlemek için de kullanılır.

KÖPEK AYAKKABISI VE KÖPEK ÇORABI SEÇİMİ

Köpeklerin patilerini korumak için üretilmiş patik, çorap ve ayakkabılar kışlık ve yazlık olarak kullanılabilen farklı malzemelerden üretilmiş ürünlerdir ve her ürün farklı bir işlev üstlenir. Kışın köpek sahipleri tarafından su geçirmez köpek ayakkabısıtercih edilirken sıcak mevsimlerde ise yazlık köpek ayakkabısı köpek sahiplerinin favorisi olur. Bu ürünler köpeklerinizin patilerini mevsimlere göre korumanın yanında tırnaklarının da zarar görmesini önler. Bu ürünler arasında seçim yaparken kaliteli malzemelerden üretilmiş olmasına ve tanınmış, güvenilir markaların ürünleri olduğundan emin olmalısınız.

Köpeğinizin patilerinin temiz kalmasını sağlama işlevini de gören köpek çorabı konusunda açık ara önde olan Trixie birçok modeli ile petihtiyac.com’da bulunuyor.Trixie Su Geçirmez Köpek Çorabı S, M, L ve XLölçüleri ile her köpeğin ayağına uyum sağlar. Arka ve ön ayaklarından başlayarak tüm bacağı kavrayan Trixie Su Geçirmez Köpek Çorabıkaliteli silikondan üretildiği için köpeğinizin hareketlerini kısıtlamaz. Köpeğin bacak boyuna göre ayarlanabilen bu ürün, su geçirmediğinden gezilerinizden sonra köpeğinizin patileri kuru ve temiz kalır. Trixie’nin kaymazköpek çorabı modelleri de pamuktan yapıldığı için ev içinde rahatlıkla kullanılabilir. Bu çoraplar köpeklerin patilerini korurken evdeki parkelerin çizilmesinin ve eşyaların zarar görmesinin de önüne geçer. Yine köpeğiniz için Trixie marka köpek patiği kullanarak büyük ve orta boy köpeklerinizin patilerini güvence altına alabilirsiniz. Lateks ve pamuktan üretilen Trixiekaydırmaz köpek çorapları da özellikle yaşlı köpeklerin patilerini muhafaza etmek ve tırnaklarıyla mobilyalara zarar vermesini engellemek amacıyla üretilmiştir. XS’dan 3XL ölçülerine kadar her boyutta köpeğe uygun olan Trixie yumuşak köpek patiği çeşitleri de petihtiyac.com’da.

 

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!