Denizli
19 Mayıs, 2024, Pazar
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

Mahallelerde Üçüncü Tur Seçim Çalışması

Mahallelerde Üçüncü Tur Seçim Çalışması
Denizli'de İYİ Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Veteriner Hekim Türkay Berberoğlu, seçim çalışmaları kapsamında daha önce iki kez ziyaret ettiği Cankurtaran ve Karataş mahallelerine üçüncü kez giderek mahalle sakinlerinden destek istedi. Her iki mahallede yoğun ilgi ve sevgiyle karşılanan Berberoğlu, mahalle sakinlerinin kapatılan sağlık ocağıyla ilgili şikayetlerini dinleyerek projelerini paylaştı.

Veteriner Hekim Türkay Berberoğlu, Cankurtaran ve Karataş mahallelerinde daha önce gerçekleştirdiği ziyaretlerde not aldığı mahalle sakinlerinin belediyeden talep ve beklentilerini dikkate alarak, seçim çalışmalarını sürdürdü. Berberoğlu, özellikle hayvancılığın yoğun olarak yapıldığı bölgelerde veteriner hekim kimliğiyle bilinen ve mahallelerdeki sağlık ocağı konusunda mahalle sakinlerinin endişelerini anlayışla karşıladı.

Başkan adayı Berberoğlu, mahalle sakinlerinin yoğun isteği üzerine üçüncü kez ziyaret ettiği Cankurtaran ve Karataş mahallelerinde şikayetleri bir kez daha dinleyerek, yerel seçimde destek istedi. Pamukkale ilçesinin gözde mahalleleri arasında yer alan Cankurtaran ve Karataş mahalle sakinleri, Berberoğlu ile görüşme taleplerini yoğun bir şekilde ileterek, mahallelerinin sorunlarını paylaşma fırsatı buldu.

Mahallelerde Üçüncü Tur Seçim Çalışması

Mahalleli Kapatılan Sağlık Ocağını Hatırlattı

Mahalle sakinlerinin kapatılan sağlık ocağıyla ilgili şikayetlerini dinleyen belediye başkan adayı Türkay Berberoğlu, projelerini anlattı. Yerel seçimde destek istedi. Başkan Adayı Türkay Berberoğlu, “Ben veteriner hekimim, hekimliğim nedeniyle hayvancılığın yoğun olarak yapıldığı Cankurtaran ve Karataş mahallesine yüzlerce kez gelip gitmişimdir. Seçim çalışması içinde daha önceki tarihlerde iki kez mahallelerimizi ziyaret ettim. 
Mahalle sakinlerimizin belediyeden isteklerini ve beklentilerini not ettim. Son yıllarda konumu gereği Pamukkale ilçesinin gözde mahalleleri arasına giren Cankurtaran ve Karataş mahalle sakinlerimiz tekrar benimle görüşmek istedi. Yoğun istek üzerine üçüncü kez tekrar mahallelerimizi ziyaret ettim şikâyetlerini bir kez daha dinledim. 

Mahallelerde Üçüncü Tur Seçim Çalışması

Mahalle sakinlerimizin en büyük isteği sağlık ocağı. Cankurtaran mahallemizdeki sağlık ocağı kapatılınca, ihtiyaç olduğunda en yakındaki Bağbaşı mahallemizdeki sağlık ocağına gitmek zorunda kalmaları. Bunun için girişimde bulunacağımızı ifade ettim. Pamukkale için hazırladığım 41 projemden de bahsettim. Bu güne kadar çözüme ulaşamamış sorunlarının, çözümlerinin hazır olduğunu, hizmet için sabırsızlandığımızı belirttim. Pamukkale ilçesi hak ettiği hizmeti alabilmek için yıllarını artık boşa harcamayacak. Misafir perverlikleri için mahalle sakinlerimize çok teşekkür ederim. İyiler kazanacak. Pamukkale hak ettiğini alacak” dedi

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Kaynak: denizli24haber


  • 1
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!