Denizli
09 Mayıs, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

Manav, “Çivril’in sorunlarını biz çözeriz”

Manav, “Çivril’in sorunlarını biz çözeriz”
Yeniden Refah Partisi Denizli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nazif Manav, Çivril’in büyük sorunu olan tarımsal sulama için çözümlerinin hazır olduğunu söyledi. Çivril’in bir tarım kenti olduğuna dikkat çeken Manav, “Göreve geldiğimiz ilk gün işimiz Çivril’in sorunları çözmek. Bunlar sulama, tarımsal destek ve ulaşım. Demiryolunu yeniden aktif etmek istiyoruz” dedi.

Yeniden Refah Partisi Denizli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nazif Manav, Çivril ziyaretinde vatandaşı dinledi. Vatandaşın sorunlarını dinleyen Manav, ilçenin en büyük sorunları arasında yer alan sulama sorunu çözmek için projelerinin hazır olduğunu ifade etti. Irgıllı Mahallesinin ulaşım problemini de dile getiren Manav, ulaşım problemini göreve geldikleri an çözeceğini belitti.

SULAMA SORUNUNU BİZ ÇÖZERİZ

Manav, “Çivril büyük bir ilçe. Her şeyin en iyisini hak ediyor. Bunun için canla başla çalışacağız. Halkımızla buluşarak onların sorunları dinliyoruz. Sulama sorunu en büyük sorun. Çözülmesi gerekiyor. Burası bir tarım ilçesi. Onlar üretecek ki kazanacak ve vatandaşları besleyecek. Onlar üretimden vazgeçerse üretimin hali nice olur. İlk önceliğimiz bu olacak. Göreve geldiğimizde bu sorunu kökten çözmek istiyoruz.

Yeniden Refah Partisi Denizli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nazif Manav

DEMİRYOLU YENİDEN AKTİF EDİLECEK

Bunun yanında Işıklı gölünün yakınından geçen demiryolu var. Çivril’de bir tren garı var. Daha önceleri sürekli çalışan hat. Medeniyetin en büyük göstergesi ulaşım projeleridir. Bunlar içinde en önemli olan ise demiryoludur. Biz Çivril demiryolu hattının yeniden aktif hale getirilmesi için ivedilikle girişimlerin başlayacağız. Işıklı’nın turizm potansiyelini de daha da yukarılara çekmek istiyoruz. Gölün çevresine gölün yapısını bozmayacak şekilde turistik tesisler kazandırmak istiyoruz” dedi.

HAYVANCILIĞA TEŞFİK VE SÖZLEŞME USULÜ ÜRETİM

Hayvancılık ile ilgili sorunlara da değinen Nazif Manav, Manda ürünlerinin yer aldığı mandıraların, belediye eliyle ivedilikle kurulması ve hayvancılıkla uğraşanların belediye eliyle kalkındırılması için teşvik ve sözleşme usulü ile bu mandıraya kazandırılıp BELTAŞ aracılığıyla satış reyonlarına ucuz et-süt ürünlerinin satışının gerçekleştirileceğini ifade etti.

Yeniden Refah Partisi Denizli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nazif Manav

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Kaynak: denizli24haber


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!