Denizli
09 Mayıs, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

Meteoroloji’den Denizli'ye yeni hafta uyarıları geldi: Sıcaklık, pus, yağış…

Meteoroloji’den Denizli'ye yeni hafta uyarıları geldi: Sıcaklık, pus, yağış…
Denizli’de hava durumu nasıl? Meteoroloji Denizli için 26 Şubat 2024 Pazartesi günü hava tahmin raporunu yayınladı. Şehir genelinde çok bulutlu gökyüzü hakim olacak ve en yüksek hava sıcaklığı 18 derece olarak ölçülüyor. Öte yandan yeni hafta boyunca yağış beklenmezken sıcaklıklar ise 20 derecenin üzerinde seyredecek. İşte Denizli için 5 günlük hava durumu detayları…

Meteoroloji’nin Denizli için hazırladığı yeni hafta hava tahmin raporuna göre şehir genelinde mevsim normallerinin üzerindeki sıcaklık hafta boyu devam ederken yağış var mı sorusu da yanıt buldu. İşte detaylar…

Haftanın ilk iş gününe 8 derecelik sıcaklıkla başlayan Denizli genelinde sabah saatlerinde çok bulutlu gökyüzüyle birlikte gün doğumu yaşandı.

Öğle saatlerine doğru da çok bulutlu gökyüzüyü ile birlikte termometreler 13 derece seviyelerinde seyrediyor.

Öğle saatlerinde şehir genelinde çok bulutlu gökyüzüyle birlikte hava sıcaklığı 18 derece seviyelerinde seyrini sürdürüyor. 

Öğle saatleri sonrası 17 derece seviyelerinde ölçülen termometrelerle birlikte çok bulutlu gökyüzü etkili oluyor.

Akşam saatlerinde çok bulutlu gökyüzüyle birlikte termometreler 14 derece seviyelerinde ölçülüyor. Gece saatlerinde de çok bulutlu gökyüzüyle birlikte termometreler 10 derece seviyelerinde ölçülecek.

YENİ HAFTADA YAĞIŞ VAR MI?

Meteoroloji’nin 5 günlük hava tahmin raporuna göre Denizli genelinde yeni hafta boyunca mevsim normallerinin üzerinde sıcaklıklar etkili olurken herhangi bir yağış tahmini de yapılmadı.

Haftanın ikinci iş gününde (YARIN) sabah saatlerinde termometreler 8 derece olarak ölçülürken gün içerisinde puslu ve çok bulutlu gökyüzüyle birlikte en yüksek sıcaklık 20 derece seviyelerinde ölçülecek.

Yeni haftanın üçüncü iş gününde (ÇARŞAMBA) sıcaklık sabah saatlerinde 9 derece olarak ölçülüyor. Gün içerisinde az bulutlu gökyüzüyle birlikte termometreler en yüksek 21 derece seviyelerinde ölçülecek.

Haftanın dördüncü iş gününde (PERŞEMBE) sıcaklık sabah saatlerinde 9derece seviyelerinde ölçülüyor. Gün içerisinde az bulutlu gökyüzüyle birlikte en yüksek sıcaklık 22 derece seviyelerinde seyrediyor.

Haftanın son iş gününde ise (CUMA) termometreler sabah saatlerinde sıcaklık 8 derece seviyelerinde ölçülüyor. Gün içerisinde parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzüyle birlikte termometreler 20 derece seviyelerinde ölçülüyor.

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Kaynak: denizli24haber


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!