Denizli
29 Nisan, 2024, Pazartesi
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

‘Millet Davası Mücadelesi’ sürecek

‘Millet Davası Mücadelesi’ sürecek
14 Mayıs seçimleri sonrası açıklama yapan Millet Partisi Milletvekili Adayı olarak seçimlerde de yarışa giren Hüsnü Çatal, “Sayın Genel Başkanımız bir hafta tatil vermişti! Bu bile çok. Hemen başlayacağız, bak kongrelerimizin zamanı da geldi. Ayrıca çalışmalarımız asla seçime bağlı da değil. Çünkü ibadet devamlı olmalıdır” dedi.

Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Seçimleri’ne kendi ismi ve logosuyla hiçbir ittifaka dahil olmadan giren Millet Partisi’nin Denizli’deki en dikkat çeken ismi Milletvekili Adayı Hüsnü Çatal, haber merkezimize konuştu. Her evde olduğu gibi seçim ve seçim sonuçlarını konuştuklarını belirten Çatal, “Bazı flaş cümlecikler de olmuyor değil! Eşim, ‘Bundan sonra köyler dahil seçimlerden 6 ay kadar önce çalışmaları başlatmanız lazım’ deyiverdi. Düşündüm acaba yanlışı nasıl düzeltebilirim? ‘Biraz önce söylediğin cümleyi tekrar eder misin’ dedim. Çok az düşünerek ve gülümseyerek fark etti ve hemen düzeltti, ıslah olasıca. "Başlatmamız" lazım! Evet "Başlatınız" değil, doğrusu "Başlatalım" idi” dedi.

“İBADET DEVAMLI OLMALIDIR”

Seçim çalışmalarında bir kaç istisna hariç sürekli olarak yanlarında yer alan ve destek veren eşini yaptığı düzeltmeden dolayı tebrik ve teşekkür ettiğini dile getiren Çatal, “Bu ve benzeri konuşmaları yaparken Hz. Hatice validemizin Resulullah Efendimiz’e desteği ve dik duruşu aklımıza geliverir. Eşim, Eşiniz. "Sayın Genel Başkanımız bir hafta tatil vermişti! Bu bile çok. Hemen başlayacağız, bak kongrelerimizin zamanı da geldi. Ayrıca çalışmalarımız asla seçime bağlı da değil. Çünkü ibadet devamlı olmalıdır. Al-i İmran/104 aklıma geliverdi: ‘Sizden Hayra Çağıran, İyiliği Emreden Kötülüğü Men Eden Bir Topluluk Bulunsun. İşte onlar Kurtuluşa Erenlerdir.’ Bu emrin de; zamanı, mekanı, yaşı, cinsiyeti olmadığına göre hakkıyla ve gerçekten yapılırsa müjde ne büyük! Kurtuluşa Ermek” dedi.

“MİLLET DAVASI MÜCADELEMİZ SÜRECEK”

Çalışmalarına fedakarca, fiilen katılan eşine, başkanlarına, fırsat buldukça ekip çalışmalarına katılan milletvekili adaylarına, madden ve manen destek olan tüm üyelere teşekkür eden Çatal, “Allah razı olsun diyorum. Biz görevimizi gerçekten yaptığımızda ödülü, mükâfatı hatırlayalım. En az bire yedi yüz demiyor mu Allah? Hayat devam ediyor. ‘Millet Davası Mücadelemiz’ elbette devam ediyor ve edecek de” diyerek sözlerini noktaladı.

----Serhat KÖSE

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Kaynak: denizli24haber


  • 15
    SEVDİM
  • 15
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!