Denizli
07 Mayıs, 2024, Salı
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

Mimar Cüneyt Zeytinci’yi Sevenleri Son Yolculuğuna Uğurladı

Mimar Cüneyt Zeytinci’yi Sevenleri Son Yolculuğuna Uğurladı
Bir süre tedavi gördüğü kansere yeni düşerek hayatını kaybeden Mimar Cüneyt Zeytinci gözyaşları içerisinde son yolculuğuna uğurlandı. Zeytinci için, ailesi, sevenleri ve mesai arkadaşları Denizli Mimarlar Odasında anma töreni düzenledi.

Denizli Mimarlar Odası eski başkanlarından Mimar Cüneyt Zeytinci, bir süredir kanser tedavisi gördüğü  Pamukkale Üniversitesi Hastanesinde yaşamını kaybetmişti. 61 yaşında yaşamını kaybeden Mimar Zeytinci, son yolculuğuna uğurlanmadan önce ailesi, sevenleri ve mesai arkadaşları Denizli Mimarlar Odası’nda anma töreni düzenledi. Törene çok sayıda kişi katırlırken Törende açılış konuşmasını gerçekleştiren Mimarlar Odası Özlem Durdu, hayatından kesitler vererek, çok değerli bir insan olduğunu dile getirdi.

“BENİ 31 YIL BOYUNCA MİMARLAR ODASI İLE ALDATTI”

Anma töreninde söz alan meslektaşları gözyaşlarını tutamazken Zeytinci’nin eşi Cenüfer Zeytinci konuşmasında “Cüneyt hepimizi çok sevdi. Mimarlar Odası’nı bizden daha da çok sevdi. 31 yıl önce Aydın’dan Denizli’ye beni getirdi ve ben Cenüfer Zeytinci oldum. Ama beni 31 yıl boyunca Mimarlar Odası ile aldattı. Önce hep Mimarlık geldi onun için, sonra oğlu, sonra ben. Biz onu çok sevdik, o da bizi çok sevdi. Benim kibar mimarım gitti artık.” diye konuştu.

“BABAM ÇOK BÜYÜK BİR MÜCADELE ADAMIYDI”

Mimarlar Odası Genel Başkan Yardımcısı Cüneyt Zeytinci’nin oğlu Bartu Zeytinci uğurlama töreninde yaptığı konuşmada “Gerçekten çok zor bir görev ama ben bunu gülerek yapmak istiyorum çünkü babam hep gülen bir insandı. Ben mimarlık yapmadım ama bu yolda en büyük destekçim babamdı. Kimisi yoldaşını kimisi abisini kimisi hocasını kimisi sırdaşını kimisi mücadele arkadaşını kaybetmiş. Babam çok büyük bir mücadele adamıydı. Bu mücadeleyi yürütmek için yıllarını verdi ve bunu da severek yaptı. Kendisiyle gurur duyuyorum. Bana ‘Mimarlık yapıcı olmaktan geçer, yıkıcı olmaktan değil. Sen insanlara halka ne kadar yapıcı olursun” demişti. Kendisi de zaten hep yapıcı olmuştur. Herkese teşekkür ediyorum en çok da babama. Bana bu yolun nasıl yürünmesi gerektiğini öğreterek gösterdiği için. Sağol baba.” dedi.

Yapılan törenin ardından Zeytinci’nin cenaze namazı Yenişehir Atanur Caminde kılınacak cenaze namazının ardından Asri Mezarlık’ta toprağa verilecek.

cüneyt zeytinci

cüneyt zeytinci

cüneyt zeytinci

cüneyt zeytinci

cüneyt zeytinci

 

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Kaynak: denizli24haber


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 3
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!