Denizli
02 Mayıs, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

Modayı Setre ile Yakından Takip Edin

Modayı Setre ile Yakından Takip Edin

Setre, 1970 yılında ilk mağazasını açtığından bu yana kalitesi ve zengin ürün yelpazesi ile kadın giyim sektörünün en önemli markaları arasında yer alıyor. Türkiye’de ve dünyanın genelinde yayılan satış noktaları sayesinde Setre, sürdürülebilir gelişimin en önemli örneklerinden biri olarak kabul ediliyor. Ürün, hizmet ve kalite zincirinde ilkelerinden ödün vermeden yerli üretime devam eden Setre; İngiltere, Yunanistan, Fas, Suudi Arabistan, Japonya, Rusya ve Tunus başta olmak üzere seksenden fazla ülkeye ihracat yapıyor. Modanın nabzını tutan Setre perakende ağını ve ihracat potansiyelini artırabilmek için yatırımlarını sürdürüyor.

 

Setre: Şıklığın Adresi

 

Moda dünyasındaki gelişmeler günümüzde her yaş grubu tarafından yakından takip ediliyor. Tekstil sektöründeki gelişmeler toplumdaki her yaş grubundan insanların modayı yakından izlemesini mümkün hale getiriyor. Türkiye’de sektörünün öncü isimlerinden olan Setre, zengin ürün çeşitlerini yüksek kalitede ve uygun fiyatlar ile sunarak modayı takip etmek isteyenlerin ilk seçeneği olmaya devam ediyor.

 

Yaşı ne olursa olsun tüm kadınlar güzel giyinmek ve şık görünmek istiyorlar. Vücut tiplerine en uygun ve giyim tarzlarını en iyi yansıtam kıyafetleri tercih ettiklerinde kendilerini daha özgüvenli ve rahat hissediyorlar. Setre ürünleri her yaştan müşterilerine kişiliğini yansıtan kıyafetlere ulaşma imkânı sağlıyor.

 

Her mevsim kadınların dolaplarının vazgeçilmez bir parçası olan elbiseler, Setre kalitesi ve tasarımları ile göz alıyor. Çeşitli tarzlarda ve renklerde alternatifler sunan elbise kategorisi ile Setre her kadının zevkine hitap eden elbiseler sunuyor. Elbiselerin yanı sıra farklı stillerdeki tulumları ile de dikkat çeken marka her sezon yenilenen kreasyonu ile sektörde isminden söz ettiren bir marka olmaya devam ediyor. Setre markasının ürün yelpazesinde iş görüşmelerinden günlük giyime özel günlerden gece kıyafeti olarak tercih edilebileceklere kadar çok çeşitli elbiseler yer alıyor.

 

Elbise seçerken vücut tipine uygun seçim yapılması kişinin kendisini daha rahat hissetmesinde ve daha şık görünmesinde önemli bir rol oynuyor. Yatay çizgili elbiseler vücudu daha geniş gösterirken; dikey çizgili elbiseler vücudun daha ince ve uzun görünmesini sağlıyor. Göğüs ve omuzlara oranla kalçaların daha geniş ve belin ince olduğu vücut tipine diğer bir deyişle armut vücut tipine sahip olanların vücutlarının üst bölgelerine hacim ekleyerek bu bölgeyi vurgulamaları daha göz alıcı bir sonuç elde edilmesini sağlıyor. Elma tipi vücuda yani geniş omuzlara ve ince kalçalara sahip orantılı olarak daha büyük bir üst gövdeye sahip olanların da buna uygun elbise seçimi yapmaları gerekiyor. Kalçaları ve büstü aynı boyutta olanların üst ve alt bölgelerin orantısal bütünlüğüne sahip kıyafetleri tercih etmeleri öneriliyor.

 

Setre Ürünleri ile Girdiğiniz Ortamda Gözler Üzerinizde Olsun

 

Moda anlayışı yıllar içerisinde farklılaşınca kadınlar daha farklı tercihlerde bulunup kendi moda anlayışlarını oluşturmaya başladılar. Farklı tarzların popülaritesi arttıkça her kullanıcı kendisine en uygun alternatife kolaylıkla ulaşmaya başladı. Setre markası da farklı tarzlara ve beğenilere sahip müşterilerine hitap edecek ürünleri ile oldukça geniş bir kitleye hitap ediyor.

 

Setre markalı bluz modelleri hem günlük kullanımda hem de iş hayatında tercih edilebilecek şık ve kaliteli ürünlerden oluşuyor. Rahatlık ile stil bir görünümü bir arada buluşturan Setre bluz kategorisi farklı mevsimlerde kullanılabilecek çeşitleri ile müşterilerini her mevsim şıklık ile buluşturuyor. Kadınların daha şık ve stil görünmesini sağlayan bluz modellerinin yanı sıra günlük stile uygun alternatifleri ile de Setre müşterilerinin daha dinamik bir görünüme ulaşmasına katkıda bulunuyor. Marka eşsiz tasarımları ile müşterilerinin her zaman şıklıklarını ortaya koymasının yanı sıra kendi stillerine ve vücut tiplerine uygun modelleri de kısa süre içerisinde ve en uygun fiyatlar ile bulmasını sağlıyor.

 

Kadınların gardroplarının vazgeçilmezi olan bluz modelleri arasından tercih yapılırken seçilen renklerin diğer giysilerin ile kombinlenmeye uygun olması öneriliyor. Sonbahar ayları için toprak tonları daha sık tercih edilirken kış aylarında koyu tonların tercih edilmesi cilt renginin ortaya çıkmasında ve daha fit bir görünüm sergilenmesinde etkili oluyor.

Markanın şık bluz modellerini tercih eden kadınlar yüksek kalite ile estetik görünümü aynı anda deneyimleyebiliyor, gün içerisinde de kendilerini çok daha iyi hissetmenin tadını çıkarabiliyorlar.

 

Setre ile Kendi Tarzınızı Yansıtın

 

Setre’nin her stile uygun olacak şekilde ürettiği bluz seçenekleri hem feminen hem de dinamik görünümü bir araya getirmek konusunda oldukça başarılı kabul ediliyor. Son zamanların moda anlayışı ile uyumlu olarak tasarlanan sade ve iddialı bluz seçenekleri sayesinde oldukça iyi bir görünüme sahip olunabiliyor. Ayrıca bluz pek çok farklı kombin olanağı sunduğundan kişinin diğer kıyafetleri ile uyumlu tercih yapılması durumunda çok farklı şekillerde değerlendirilme avantajını da sağlıyor. Setre tasarımlarında kullanılan ince nüanslar sayesinde markanın müşterileri daha fit bir görünüme sahip olmalarını sağlayan bluz modelleri ile şıklığın daimi temsilcisi haline geliyorlar.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!