Denizli
05 Mayıs, 2024, Pazar
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

Mutluluk Çubuğu ile Sertleşme Sorununa Kalıcı Çözüm

Mutluluk Çubuğu ile Sertleşme Sorununa Kalıcı Çözüm

Mutluluk çubuğu, erektil disfonsiyon yaşayan erkeklerin genellikle oldukça fazla ilgilendiği bir konudur. Bu sorundan muzdarip erkekler çözüm arayışı içerisinde çoğu zaman etkisiz yöntemlerin arasında bunalır. Hap kullanmaktan yada vakum pompalarından sıkılan madurlar, mutluluk çubuğu hayalini giderek kafalarında kurmaya başlamaktadır. Peki ama iktidarsız erkeklerin hayalini süsleyen mutluluk çubuğu nedir?

Erkeklerin Kabusu İktidarsızlık Sorunu

Çoğu erkek, zaman zaman penisini sertleştirmekte ve bu hali korumakta oldukça zorlanmaktadır. Başlarda geçici gibi görünen bu durum, devamlı hale gelmeye başladıkça rahatsızlık ortaya çıkar. Bununla birlikte, erektil disfonksiyon, yalnızca bazı durumlarda tatmin edici cinsel aktivite için sertleşmeyi mümkün kılsa da, genellikle önemli bir sorun olarak kalıcı hale gelir. Modern dünyada, bu sorun mutluluk çubuğu yardımıyla çözülmüştür. Penis içine takılan bir araç, erkeklerin kabusu haline gelen bu sorunu tatlı rüyalara dönüştürür. Peki ama mutluluk çubuğu nedir?

Penil Protezler Nasıl çalışır?

''Mutluluk çubuğu nedir'' sorusunun cevabı penis protezlerinde yatar.Şu anda iki ana tür mutluluk çubuğu yani penis protezi vardır. Her ikisi de oldukça etkilidir ve cinsel eylem sırasında kadın için de erkek için de penisle alınan hissi veya zevki asla değiştirmez. Her iki penis protezi de iktidarsızlık sorununu kalıcı olarak ortadan kaldırır ve her zaman sertleşmeye hazır bir penise sahip olmanızı sağlar. Bu protez de ameliyatla penis dokusu içerisine yerleştirilen implant çubuklar ile çalışmaktadır. 

Bükülebilir mutluluk çubuğu, eller kullanılarak penis içerisine implante edilmiş yarı sert materyal çubukların şekillendirilmesi esasına dayanarak çalışır. İlişki öncesi çubuk yukarı doğru bükülerek penis kalkık hale getirilir. Değiştirilmediği sürece penis bu konumda kalır. Önemli avantajı ilişki süresi için zaman sınırlaması olmamasıdır. Ayrıca normal zamanlarda da penis aşağı bükülse de iç çamaşırın yada mayonun içerisinde dev gibi bir penis görünümü sergilemesidir.

Şişirilebilir mutluluk çubuğu yine ameliyatla penis içerisine yerleştirilen bir çift balon tüpten ve bunları dolduracak sıvıyı depolayan rezervuardan meydana gelmektedir. Testis içerisine yerleştirilen pompa sıkıldığında sıvı penisin içerisinde bulunan çubuklara dolar ve şişer. Bu mekanizma ile erekte olan penis için yine ilişki süre sınırlaması yoktur. Her iki implant türü de ameliyat dikiş izleri kapandıktan sonra asla dışarıdan anlaşılamaz.  

Ameliyat Sonrası İyileşme Süreci

Mutluluk çubuğu ameliyatından sonra ağrıyı gidermek için büyük olasılıkla ilaca(ağrı kesici) ihtiyacınız olacaktır. Hafif ağrı birkaç hafta sürebilir. Ayrıca enfeksiyonu önlemek için bir hafta antibiyotik almanız gerekebilir. Doktorunuz, iyileşme sürecinde penisi karnın alt kısmında tutmanızı ve göbeğe doğru eğilmesinin önlenmesini önerebilir. Bu amaçla medikal kemerler kullanılabilir. Yaklaşık 6 hafta sonra ilk ilişki denemeleri başlayabilir. Sonuç olarak, kalan yaşantınızda ''mutluluk çubuğu nedir'' sorusuna ''mucizevi çözümdür'' yanıtını verebileceğiniz cinsel performansa sahip olursunuz. Detaylı bilgi için https://www.mutlulukcubugu.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!