Denizli
20 Mayıs, 2024, Pazartesi
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

Nazif Manav, Bayramyeri ve Kaleiçi’nin altına iki devasa otopark yapacağız

Nazif Manav, Bayramyeri ve Kaleiçi’nin altına iki devasa otopark yapacağız
Denizli'de Yeniden Refah Partisi (YRP) Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Avukat Nazif Manav, yerel seçim çalışmaları kapsamında ikinci kez Bayramyeri ve Kaleiçi esnafıyla bir araya geldi, destek talebinde bulundu. Nazif Manav, seçim öncesinde Bayramyeri ve Kaleiçi'nin karşılaştığı otopark sorununa çözüm getireceğini ifade etti.

Denizli'de gerçekleşen buluşma sırasında Başkan Adayı Nazif Manav, "Bayramyeri ve Kaleiçi'nin otopark sorununu tamamen çözeceğiz. Projemiz hazır. Bayramyeri ve Kaleiçi'nin altına iki devasa otopark yapacağız. Böylece eski günlerine dönecek, gece 22.00'ye kadar gezilebilecek bir atmosfer yaratılacak" dedi.

ESKİ CANLI GÜNLERİNE KAVUŞMASI İÇİN ÇABA SARF EDECEĞİZ

Seçim çalışmaları çerçevesinde Bayramyeri ve Kaleiçi esnafını ziyaret eden Manav, şehrin önemli bölgelerinden olan bu alanların eski canlı günlerine kavuşması için çaba sarf edeceklerini belirtti. Nazif Manav, otopark sorununa getireceği çözüm ve diğer projeleriyle Denizli'nin sosyal ve ekonomik yaşamına olumlu katkılar sağlama hedefinde olduğunu vurguladı.

Nazif Manav, Bayramyeri ve Kaleiçi’nin altına iki devasa otopark yapacağız

BAYRAMYERİ VE KALEİÇİ'NDE YAŞANAN OTOPARK SORUNUNA ÇÖZÜM

Yeniden Refah Partisi (YRP) Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Avukat Nazif Manav, seçim kampanyası kapsamında yaptığı açıklamada, çeşitli projelerini ve hedeflerini vatandaşlarla paylaştı. Manav, kentin önemli bölgelerinden olan Bayramyeri ve Kaleiçi'nde yaşanan otopark sorununa çözüm getireceğini ve ailelere yönelik kreşler inşa edileceğini açıkladı.

Nazif Manav, Bayramyeri ve Kaleiçi’nin altına iki devasa otopark yapacağız

ESKİ İHTİŞAMINA KAVUŞTURACAK RESTORASYONLAR

Başkan Adayı Nazif Manav, projelerinin sadece otopark sorununu değil, aynı zamanda şehrin tarihî dokusunu eski ihtişamına kavuşturacak restorasyonlar içerdiğini belirtti. Bayramyeri, Kaleiçi, İlbadı Mezarlığı, Peynirciler, Kasaplar ve Kebapçılar Çarşısı gibi alanlarda küçük restorasyonlar yapılacağını, böylece tarihi atmosferin canlandırılacağını dile getirdi.

Nazif Manav, Bayramyeri ve Kaleiçi’nin altına iki devasa otopark yapacağız

KALEİÇİ ÇARŞISI'NIN SAAT 22.00'YE KADAR AÇIK

Manav, ayrıca bu bölgelerin farklı ışıklandırma sistemleri ile aydınlatılacağını ve Kaleiçi Çarşısı'nın saat 22.00'ye kadar açık tutularak hem turistlere hem de Denizlililere keyifli bir alışveriş ve kültür deneyimi sunacaklarını ifade etti.

Nazif Manav, Milli Görüş belediyeciliğiyle şehrin çağ atlayacağını ve yerel üretimi destekleyeceklerini vurgulayarak, ayrım yapmadan tüm şehre değişimi aynı anda yayacaklarını belirtti. Değişim taleplerine uygun projelerle halka seslenen Manav, seçimi kazanmaya olan inancını ve hazırlıklarını dile getirerek, "Artık insanlarımız değişim istiyor. Yetki bize geçtiğinde ayrım yapmadan değişim tüm şehre aynı anda yayılacak" dedi.

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Kaynak: denizli24haber


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 1
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!