Denizli
19 Mayıs, 2024, Pazar
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

Nuri Dalyan: “Atatürk Milliyetçiliği Meşalesi’ni yeniden alevlendirdik”

Nuri Dalyan: “Atatürk Milliyetçiliği Meşalesi’ni yeniden alevlendirdik”
28 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı İkinci Tur Seçimleri öncesi gözlerin çevrildiği Ata İttifakı’nın Zafer Partisi Denizli İl Başkanı Nuri Dalyan, “Denizli’de çok çalıştık ve Ata İttifakı olarak önemli bir oy oranı yakaladık. Sayın Oğan için Türkiye ortalamasını aşan yüzde 7.09 oy oranı alınmasına vesile olduk. Tüm Denizli halkına bizlere destekleri için teşekkür ederiz. Atatürk ve Türk Milliyetçiliği meşalesini yeniden alevlendirdik. Bundan sonra da yorulmak bilmeden çalışmayı sürdüreceğiz” dedi.

Bir iki gün içerisinde hangi ittifakı destekleyecekleri konusunda net bir açıklama yapacaklarını belirten Ata İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Sinan Oğan’ın bu açıklaması ile birlikte hem Cumhur hem de Millet İttifakı’nda yoğun bir Oğan mesaisi başladı. Aynı gündem yoğunluğu Ata İttifakı’nın kendi içerisinde de yaşanırken, ittifakın en güçlü partisi konumunda bulunan Zafer Partisi’nden de peş peşe açıklamalar gelmeye devam ediyor. Sürecin nasıl tamamlanacağı ise seçmenler tarafından merak ediliyor.

“MİNİMUM SÜREDEN MAKSİMUM VERİM ALDIK”

Ulusal gündemde tüm bunlar yaşanırken yerel bazda da partiler konunun takipçisi olmaya devam ediyor. Konuyla ilgili Denizli24haber’e konuşan Zafer Partisi Denizli İl Başkanı Nuri Dalyan, çok yoğun bir seçim çalışması temposunun içerisinden çıktıklarını ifade ederek, “Önümüzde seçimler için kısa bir süre vardı. Her ne kadar Genel Başkanımız Ümit Özdağ’ın öncülüğünde Zafer Partisi olarak uzun süredir saha çalışmalarımızı yapsak da Sayın Sinan Oğan’ın adaylık sürecinde önümüzde çok fazla bir süre yoktu. Minimum süreyi maksimum verimle kullanmak durumundaydık tabir-i caizse. Nitekim öyle de yaptık. Başarılı olduğumuzu düşünüyorum” dedi.

“HAVA FIRTINALI, DENİZ DALGALI AMA HEDEFİMİZE ULAŞTIK”

Kendi yoğun çalışmalarının yanı sıra hem Sayın Özdağ’ın hem de Sayın Oğan’ın ülke gündeminde yer alacak önemli açıklamalar yaptığını ve çalışmalar gerçekleştirdiğinin de altını çizen Başkan Dalyan, “Ortada Ata İttifakı’nın bir başarısı söz konusu bu bir gerçek. Ancak bizim ittifakımızda kimse benim başarım senin başarın şeklinde lanse etmiyor. Çünkü bizler Atatürk Milliyetçileri olarak siyasete yeni bir soluk getirmek için yola çıktık. Sayın Oğan bu yolculukta Sayın Özdağ ile birlikte gemimizin kaptanı oldu. Hava fırtınalı, deniz ise dalgalı olmasına rağmen biz yolculuğumuzu iyi bir şekilde tamamladık diyebilirim. Ancak işimiz tabi ki bitmedi. Daha çok çalışacağız, daha fazla gönüle girip hedefimize ulaşacağız” ifadelerini kullandı.

“DENİZLİLİ HEMŞEHRİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUZ, VAROLSUNLAR”

Sinan Oğan’ın Cumhurbaşkanlığı Seçimleri’nin ilk turunda aldığı oy oranını hem ulusal hem de yerel bazda değerlendiren Zafer Partisi İl Başkanı Nuri Dalyan, “Bilindiği üzere Sayın Oğan, Türkiye genelinde aldığı 5.17 oy oranı ile diğer ittifak partilerini fazlasıyla şaşırttı. Çünkü biliyorum ki birileri böyle bir oranı yakalayabileceğimizi düşünmedi ya da düşünmek istemedi. Ancak bizler davamızın arkasından koşmaya devam ettik. Özellikle Denizli’de çok sıkı çalıştık. Yorulduk ama oturmadık. Sonuç olarak Denizli genelinde Sayın Oğan’a yüzde 7.09 oy oranı çıkmasına vesile olduk. Bu rakam görüldüğü üzere Türkiye ortalamasının üzerinde bir oy oranı. Bu anlamda fazlasıyla mutluyuz. Tüm Denizli halkına teşekkürü bir borç biliriz. Varolsunlar. Bizler, Atatürk ve Türk Milliyetçiliği meşalesini bu seçimlerde yeniden alevlendirdik. Zafer Partisi ve Ata İttifakı olarak çalışmalarımıza her daim devam edeceğiz” dedi.

“TERÖR İLTİSAKLI PARTİLERİN, ÜLKE YÖNETİMİNDE GÖREV ALMASINI KABUL EDEMEYİZ”

Sinan Oğan’ın İkinci Tur Cumhurbaşkanlığı Seçimleri’nde hangi ittifaka destek olacağı konusunda da konuşan Başkan Dalyan, “Hem Sayın Özdağ’ın hem de Sinan Oğan’ın ‘kırmızı çizgilerimiz’ diyerek ifade ettiklerini bizler de sonuna kadar destekliyoruz. Anayasamızın ilk 4 maddesinin değişmezliği bizim için çok önemli. HÜDAPAR ve Yeşil Sol Parti bir şekilde mecliste yer alacaklar ancak ülke yönetiminde söz sahibi olmalarını kesinlikle kabul edemeyiz. Örneğin ben Zafer Partisi İl Başkanı olarak adımın ismi terörle anılan bir partinin temsilcisi ile yan yana anılmasını asla istemem ve bunu da asla kabul etmem. Suriyeliler konusundaki tavrımız zaten net. Yani Sayın Oğan’ın şartlarını bizler de destekliyoruz” diyerek sözlerini noktaladı.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Kaynak: denizli24haber


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 1
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!