Denizli
28 Nisan, 2024, Pazar
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

Organik Havlunun Özellikleri

Organik Havlunun Özellikleri

Organik havlu kullanımı yaygınlaştıkça ne kadar önemli olduğu her geçen gün anlaşılmaktadır. İnsanlar artık kimyasallardan uzaklaşıp organik ürünlere yönelmektedir. Eski çağlarda insan yaşamının kaliteli olmasının altında yatan gerçeklerden biri organik ürünleri kullanmasıdır.

Yediklerimiz sağlığımız için ne kadar önemliyse cildimiz için kullandığımız ürünlerde bir o kadar önemlidir. Organik havlunun en büyük özelliği %100 organik olmasıdır. Yani içerisinde %1 oranında bile kimyasal madde bulunmamaktadır.

Organik havlularda diğer havlular gibi farklı renklere sahiptir. Buda her kesimin zevkine uygun olmasını sağlamıştır. Yani istediğiniz renkte ve ebatta organik havluyu rahatça bulabilirsiniz. Organik havlular tek seçenekli değil aksine çok seçeneklidir.

Organik Havlu Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?

Organik havlu alırken mutlaka dikkat edilmesi gereken hususlar bulunur. Bazı markalar yarı organik havlular ya da içerisinde azda olsa kimyasal bulunan organik havlu satışı yapmaktadır. Organik havlunun yararını görmek için %100organik havlu olması gerekir.

Havluda yer alan en küçük kimyasal madde bile cildinizi uzun kullanım sonrası tahriş ve ciddi cilt hastalıkların oluşmasını sağlayacaktır. Bu yüzden Ecocotton gibi %100 organik havlu satan markaları tercih etmelisiniz.

Özellikle havlu seçiminizi bebekle ve çocuklar için yapıyorsanız kesinlikle tercihiniz tamamen organik ürünlerden yapılmış olan havlular olmalıdır. Yeni doğan bebeklerin ciltleri çok hassas olur bu yüzden yanlış ürün tercihinden dolayı bebeklerde çeşitli cilt hastalıklarına rastlanır. Doktorlarda her yaşta organik havlu kullanılmasını bilhassa yeni doğan bebeklerde bu kullanıma daha özen gösterilmesi gerektiğinin altını çizer.

En Uygun Fiyatlarla Organik Havlu Modelleri

Organik havlu denilince akla hemen fiyatının yüksek olacağı düşüncesi gelir. Bunun altında yatan sebep organik olmasıdır. Bu toplum arasında yaygınlaşmış yanlış bir bilgidir. Organik havlu fiyatları incelendiğinde normal havlu fiyatlarından çok büyük bir farkının olmadığı gözlemlenmiştir.

Organik havlu modelleri en az normal havlu modelleri kadar çok çeşitliliğe sahiptir. Birbirinden estetik işlemeli, rengarenk organik havluları çok rahatlıkla bulabilirsiniz. Özellikle büyük markalarda bu çeşitlilik daha fazladır. Aynı şekilde satışlarının fazla olmasından dolayı fiyatları da çok uygundur. Buna verilebilecek en güzel örnek https://www.ecocotton.com.tr/banyo/havlu sitesidir.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 3
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!