Denizli
08 Mayıs, 2024, Çarşamba
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

Özel Denizli Tekden Hastanesi Gazetecilerin Gününü Kutladı

Özel Denizli Tekden Hastanesi Gazetecilerin Gününü Kutladı
Özel Denizli Tekden Hastanesi yönetimi, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kapsamında Denizli Gazeteciler Cemiyeti üyeleriyle kahvaltıda buluşarak gazetecilerin gününü kutladı.

Özel Denizli Tekden Hastanesi yönetimi tarafından 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kapsamında Denizli Gazeteciler Cemiyeti (DGC) üyelerine yönelik geleneksel olarak düzenlenen kahvaltının bu yıl 7’ncisi gerçekleştirildi. Kahvaltıya Tekden Hastanesi Başhekimi Dr. Yusuf Polat, Tekden Hastanesi Genel Müdür Yardımcısı Cemal Işık, Denizli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Osman Nuri Boyacı, Yönetim Kurulu üyeleri ve üyeler katıldı.  Saki Restoranda yapılan buluşmanın açılış konuşmasını DGC Başkanı Osman Nuri Boyacı yaptı. Başkan Boyacı; “Denizli basın çalışanlarını hatırladıkları ve her yıl 10 Ocak’ta bu birlikteliğe vesile oldukları için hastane yönetimine çok teşekkür ediyorum. Bu birlikteliğin gelecek yıllarda güçlenerek sürmesini temenni ediyorum. Günde 24 saat esasıyla, mesai kavramını gözetmeden, Türk halkını Denizli’de yaşanan gelişmelerle ilgili bilgilendiren tüm basın çalışanlarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyorum. İşsiz gazeteci sayısı artıyor. Teknoloji geliştikçe medya yeni bir biçime doğru eviriliyor. Yazılı basının yavaş yavaş internet medyasına dönüştüğünü görüyoruz. Özellikle geçen sene yaşadığımız dış kaynaklı kur dalgalanması çerçevesinde kâğıt fiyatlarının aşırı artması sebebiyle yazılı basının olumsuz etkilendiğini söyleyebilirim. Aynı kur dalgalanması sebebiyle uydudan yayın yapan yerel televizyon kanallarının uydu fiyatlarının rakamlarının, lisans ücretlerinin çok yüksek olduğunu söyleyebilirim. Bu sebeplerle bu günü buruk kutluyoruz. Geleceğin gazeteciler adına daha iyi olmasını temenni ediyorum” dedi.

“GAZETECİLERLE DOKTORLARIN PEK ÇOK ORTAK NOKTASI VAR”

Sözlerine basın şehitlerini anarak başlayan Özel Denizli TEKDEN Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Yusuf Polat ise; “Basın şehitlerimizin ruhları şad olsun. Mekânları cennet olsun. 2 tarih aklımızdan hiç çıkmıyor. Biri 14 Mart Tıp Bayramı, diğeri 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü. Bizim birçok ortak özelliğimiz var. İki meslek grubu da mesai kavramı gözetmeden, gece gündüz demeden çalışıyor. Biz Denizli’de birçok sağlık hizmetinin öncülüğünü yapmış hastaneyiz. Özel sağlık hizmetinde çıtayı baya bir yükselttik. Özel hastanelerin en büyük görevlerinden biri kamu hastanelerinin üzerindeki kaprisli hasta yükünü almak. Bu yükü alarak kamu hastanelerindeki memnuniyet oranını da arttırıyoruz. Türkiye’de 620 adet özel hastane var. Bunun 50 tanesi şuan faaliyette değil. Bu hastaneler nitelikli işin yüzde 55’ini yapmaktadır. Denizli’de de yüzde 25 hasta özel hastanelerde tedavi edilmektedir” diye konuştu.

“YENİDOĞAN KALP CERRAHİSİ YAPACAĞIZ”

“2019’da da önemli işlerin öncülüğünü yapmak istiyoruz” diyen Uz. Dr. Polat şunları aktardı: “Biz hastalarımızdan pek çok şey öğreniyoruz. Geri bildirimler alıyoruz. Yeni doğan ünitemizde 2 hastamızda bir durum yaşadık. Yeni doğan kalp cerrahisi için 15-20 gün yer aradılar. Bakanlık düzeyinde kişiler devreye girmesine rağmen yer ayarlanamıyor. Türkiye sadece belli merkezlerde bu tür ameliyatlar yapılıyor ve bu merkezlerin sayısı bir elin parmaklarını geçmiyor. ‘Bu hastalara sahip çıkalım’ dedik.  Yeni doğan kalp cerrahisi yapmayı düşünüyoruz. Bütün altyapımızı hazırladık. Bu bir ekip işi. Ekibinizin üst düzey donanımlara sahip olması gerekiyor. Biz hastanemizde 2019 yılı içerisinde bu hizmeti başlatmayı düşünüyoruz.”

“GÖZ VE KULAK MUAYENENİZ BİZDEN”

Hastanenin Genel Müdür Yardımcısı Cemal Işık ise konuşmasında şu sözlere yer verdi: “Toplumumuzun gözü, kulağı, sesi olan basın mensuplarının gününü kutluyorum. Göz ve kulak muayeneniz TEKDEN’den. Sağlık her zaman ön planda geliyor. Biz Denizli’nin sağlığından sorumluyuz. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla da basın mensuplarının göz ve kulak muayenesi bizden.”

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!