Denizli
27 Nisan, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

Sanatla Yaşayan Kent!

Sanatla Yaşayan Kent!
Vatan Partisi Merkezefendi Belediye Başkan adayı Sabri Kasapoğlu, 27 Mart Dünya Tiyatrolar Gününü kutlayarak "Sanatla yaşayan bir Merkezefendi yaratacağız" dedi.

Vatan Partisi Merkezefendi Belediye Başkan adayı Sabri Kasapoğlu, 27 Mart Dünya Tiyatrolar Gününü kutlayarak "Sanatla yaşayan bir Merkezefendi yaratacağız" dedi. Büyük devrimci önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi sanatsız kalmış bir toplumun hayat damarlarından biri kopmuştur diyen Kasapoğlu halkın sanatın her dalına ilgili hale gelmesi için çalışacağız dedi. Tiyatronun yaşamın sahnedeki hali olduğunu söyleyen Kasapoğlu kentimizi sinema ve müzik sanatlarının da merkezi yapacağız dedi.

MİLLİ DEVRİMCİ KÜLTÜR!

Vatan Partisinin, insanımızı vatanına, topluma, üretime ve kendisine yabancılaştıran emperyalist kültüre karşı kararlı mücadele yürüttüğünü belirten Sabri Kasapoğlu, vatansızlığı, milletsizliği, anarşizmi, bencilliği, malı kaldırarak köşeyi dönme ruhunu, havadan kazanmayı, açgözlülüğü, kapkaççılığı, vurgunculuğu, başkalarının sırtına basarak yükselmeyi, post kapmayı ve mevki düşkünlüğünü kışkırtan, toplumu parçalayan, yalnızlaştıran emperyalist ve kapitalist yozlaşmaya karşı; vatanseverliği, çalışkanlığı, paylaşma mutluluğunu, insan ve doğa sevgisini, hoşgörüyü, kardeşliği ve barışı temel alan toplumcu ahlâkın ve değerlerin yayılması ve kök salması için çalışmalarımızı geliştiriyoruz dedi.

AVRASYA SİNEMA VE MÜZİK GÜNLERİ DÜZENLEYECEĞİZ!

 

Vatan Partisi Merkezefendi Belediye Başkan adayı Sabri Kasapoğlu sözlerini şöyle sürdürdü: “Türkiye, emperyalist kültüre karşı türküleriyle direndi ve zafer kazandı. Türkçemiz, deyişlerle, koşmalarla, masallarla, destanlarla güzelleşti ve zenginleşti. Özay Gönlümleri, Talip Özkanları, Hayri Devleri yetiştiren Denizlimizin halkını Avrasya’nın insancıl, başı dik, dayanışmacı, çalışkan toplumlarının kültürel yaratımları ile buluşturacağız. Recep İvedikler yerine sevginin emek istediğini anlatan Selvi Boylum Al Yazmalım, Susuz Yaz gibi başyapıt sinema ürünleri erdemli bir toplum kurmanın en etkin aracıdır. Bu kapsamda “Avrasya Sinema Günleri” ve Avrasya Müzik Günleri” düzenleyeceğiz. Kentimizi ve toplumu her tür yozlaşmadan kurtarmak zorundayız. Temiz toplum ve dürüst yurttaşlarla gönül gönüle yaşamak ellerimizdedir. Aydınlanmış ve çağdaş kentlerimize dostluk ve kardeşlik getirmek ellerimizdedir. Erdemli yönetim ve erdemli toplum ellerimizdedir. Sanat bu dostluk ve kardeşliği oluşturmada en önemli araçtır. Sanatçı ve sanatla yaşayan bir Merkezefendi için oylar Vatan Partisi’ne.”

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Kaynak: denizli24haber


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!