Denizli
29 Nisan, 2024, Pazartesi
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

Şeniz Doğan mazbatasını aldı; “Kimseyi ayırmadan eşit hizmete devam edeceğiz”

Şeniz Doğan mazbatasını aldı; “Kimseyi ayırmadan eşit hizmete devam edeceğiz”
Yerel seçimi en yakın rakibi olan Ak Partili Ekrem Başer’in 26 puan önünde tamamlayan Merkezefendi Belediye Başkanı CHP’li Şeniz Doğan, mazbatasını aldı. Partililerin yoğun desteği ile gerçekleşen törende konuşan Doğan, “Geride kalan 5 yılda kimseyi ayırmadık, önümüzdeki dönemde de kimseyi ayırmadan eşit hizmet götürmeye devam edeceğiz” dedi.

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, mazbatasını aldı. 2019 seçimlerinde göreve gelen CHP’li Doğan, 2024 yerel seçimlerinde en yakın rakibi olan Ak Partili Ekrem Başer’e yüzde 26 fark atarak oyların yüzde 58’ini almıştı. Doğan, mazbatasını bugün İl Seçim Kurulundan aldı. Mazbata törenine CHP İl Başkanı Ali Osman Horzum, Denizli Milletvekili Şeref Arpacı, Pamukkale Belediye Başkanı olarak seçilen CHP’li Ali Rıza Ertemur, Merkezefendi İlçe Başkanı Müjdat İlhan, Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Coşkun, gençlik ve kadın kolları başkanları ile partililer katıldı.

“KİMSEYİ AYIRMADAN EŞİT HİZMET GÖTÜRMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

Mazbatasını alan Doğan, mazbata töreni sonrası açıklamalarda bulundu. Doğan, “2019’dan itibaren aslında Merkezefendi ittifakını kurmaya çalışmıştık. Bu ittifakta olan herkese çok çok teşekkür ediyorum. Belediye başkanlığı siyasetin üzerinde. Belediye başkanlığı makamı halkın makamı. Geride kalan 5 yılda kimseyi ayırmadık, önümüzdeki dönemde de kimseyi ayırmadan eşit hizmet götürmeye devam edeceğiz. Memnun olduğumuz konulardan birisi de en yakın rakibimize yüzde 26 fark atmamız. Herkese teşekkür ediyorum. Geriye dönüp baktığımızda sosyal belediyeceliğin, iyi günde kötü günde vatandaşlarımızın yanında olmanın ne kadar önemli olduğunu anladım. Denizlimiz ile birlikte ülkemizde de büyük bir değişim oldu.

Şeniz Doğan mazbatasını aldı; “Kimseyi ayırmadan eşit hizmete devam edeceğiz”

“ORTAK AKILLA! GAZİ’NİN İLKELERİ DOĞRULTUSUNDA HEP BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ”

Merkezefendi sanatın sporun başkenti olacak. Hiç kimse merak etmesin, kimsenin şüphesi olmasın. Merkezefendi’de 2019 değişim rüzgarları başlamıştı, şimdi tüm ülkemizi sardı. 1 nisan sabahı herkesin yüzü gülüyordu. Değişim ülkemize iyi gelecek. Merkezefendi’yi aklın ve bilimin ışığında ortak akılla, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ilke ve devrimleri ışığında hep birlikte yöneteceğiz” dedi.

Şeniz Doğan mazbatasını aldı; “Kimseyi ayırmadan eşit hizmete devam edeceğiz”

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Kaynak: denizli24haber


  • 0
    SEVDİM
  • 2
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!