Denizli
29 Nisan, 2024, Pazartesi
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

Şeniz Doğan ortaya atılan DEM iddialarına cevap verdi

Şeniz Doğan ortaya atılan DEM iddialarına cevap verdi
Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, CHP Diyarbakır Milletvekili Sezgin Tanrıkulu'nun Denizli ziyaretiyle ilgili olarak ortaya atılan iddialara yanıt verdi. Başkan Doğan, yaptığı açıklamada, ziyaret sırasında AK Partili meclis üyesi adayının da bulunduğunu belirtti ve iddiaları yalanladı. "Anket sonuçları kötü geldikçe paniklediler" diyen Doğan, ziyaretin asıl amacının Merkezefendi'de CHP ve DEM Parti arasında bir ittifak olduğu iddialarını reddetti.

CHP Diyarbakır Milletvekili Sezgin Tanrıkulu'nun hafta içinde Denizli'de belediye meclis üyesi adaylarıyla birlikte tanıdıklarını ziyaret etmesi siyasi çevrelerde tartışmalara yol açtı. AK Parti mensupları, ziyareti Merkezefendi'de CHP ve DEM Parti arasında bir ittifak oluşturulması girişimi olarak yorumladılar. Benzer bir görüş İYİ Parti'den de geldi. AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Fatih Durmaz, Merkezefendi Belediyesi önünde yaptığı açıklamada, ziyareti 'gizli görüşme' olarak nitelendirdi ve tepki gösterdi.

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, katıldığı bir televizyon programında ortaya atılan iddialara yanıt verdi. Kendisine yöneltilen iftiraları reddeden Doğan, rakiplerinin gerçek dışı suçlamalarla kendisini karalamaya çalıştığını belirtti. "Rakipler öyle bir hale getirdi ki; sanki işin içinde başka şeyler varmış gibi, olmayan iftiralar atıldı. Karalamalar yapıldı. Bizim meclis üyelerimizin üzerinden yakıştırmalar yapıldı" şeklinde konuştu.

Doğan, sözlerini şu şekilde sürdürdü: "Sonra bir baktık ki; Sezgin Tanrıkulu, AK Parti Pamukkale Meclis Üyesi adayı ile de görüşmüş. Sezgin Bey, geldiğinde bütün hemşehrilerini ziyaret etmiş ve şehirden ayrılmış. Kişisel bir ziyaret ve X’ten de bunu paylaşmış. Vekil, AK Partili, CHP’li demeden herkesin yanına gitmiş, hemşehrilerini ziyaret etmiş. Bir nezaket ziyareti yapmış. Taziyeye geldiğini de paylaşmış. Buraya gelen ve ziyaret ettiği dostları da ‘vekil geldi, bizi ziyaret etti, teşekkür ederiz’ diye paylaşmış. Öyle bir anlattılar ki… ‘Gizli saklı bir işi var’ diye" şeklinde ifadeler kullandı.

KARŞI RAKİBİN ANKETLERİ KÖTÜ GELDİKÇE BİR KARALAMA

İddiaların arkasında anket sonuçlarının olduğunu ileri süren Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, "Karşı rakibin anketleri kötü geldikçe bir karalama ve iftira içerisine girdiler. Çok şükür, alnımız ak. Hiçbir şey bulamayınca şehre taziyeye gelen, bir aileye nezaket ziyaretine gelen vekilin üzerinden dahi benimle ilgili zoraki bağlantı kurup, bir iftira çabası içine girdiler. Bu hiçbir mesneti, gerekçesi olmayan bir haber. 3-4 gün içinde başladı. Bizim yaptırdığımız anketi görüyorum ki onlar da yaptırmış. Sonucu görmüşler ve paniklemişler, kaybedeceklerini anlamışlar. Her ne hikmetse birileri tarafından düğmeye basıldı ve 5 yıldır olmayan karalama ve iftira kampanyası başlatıldı. Bunu hiçbir hemşehrimizin inanmayacağını biliyoruz. Bunun da farkındayız. Gelen vekil bütün herkesi ziyaret etmiş, açık bir ziyaret. Ben vekili görmedim bile. Seçim çalışmalarından dolayı il ve ilçe başkanlarımız göremedi bile. Bunu bile kullanarak buradan bir şeyler çıkarmaya çalışıyorlar. Ben onları Allah’a havale ediyorum" dedi.

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Kaynak: denizli24haber


  • 1
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 1
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 1
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!