Denizli
02 Mayıs, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

Sevgiliye Ne Hediye Alınır?

Sevgiliye Ne Hediye Alınır?
Meteoroloji Afyonkarahisar 5. Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklamada, bölgenin soğuk havanın etkisi altına girdiği belirtilerek, vatandaşların özellikle ulaşımda aksama yaşamamaları için dikkatli olmaları istendi.

Sevdiğimiz insanların özel günlerde bazen gördüğümüz bir şeyin bize sevdiğimiz insanı hatırlatmasıyla özel bir günü beklemeden hediye alırız. Düşünülmüş, kişiye özel tasarlanmış belki de çok sevdiği dizi, film hikayelerinden parçalar barındıran aksesuarlar, tişörtler ya da makyaj yapmayı seven sevgililer için renklerini yansıtan bir hediye alınabilir.
Sevgiliye alınacak hediyeleri sıralayalım;



Kupa Bardak

Her sabah kahvaltıya eşlik eden çay içerken veya gün içerisinde kahve molalarında kullanılabilen kupa bardaklar, sevdiğiniz insanın sizi yanında hissedebileceği güzel bir hediye çeşididir. Çalıştığı mekandaki kahve molalarında da yanında taşıyabilmesiyle birlikteliği her zaman ve mekanda hissedebilirsiniz. Sevdiği dizi, film veya animasyon karakteri ile tasarlananlar ya da komik yazıların yer aldığı belki karikatür çizimlerinin olduğu tasarımları da ilgi çekebilir. Miniso kupa bardaklar arasında, Harry Potter severler için her binanın kendi renginde kupalar, Friends severler için ikonikleşen mor kapı ve sarı çerçeveli kupalar, kurabiye şeklinde baş harfi olan bir kupa, belki de iki kişinin baş harfleriyle 2 ayrı kupa, tasarım severler için ahşap kulplu sadece bir kupa gibi her zevke hitap eden çeşitlerden, sevgilinize en uygununu bulabilirsiniz.



Çanta

Çanta her zaman kullanılmasıyla ve çift kombinlerinin parçası haline getirilebilmesiyle öne çıkan hediye seçenekleri arasındadır. Kadın sevgiliye alınırken tarzına hitap eden şık, minik çanta modellerine bakılabilir. Çift olarak kullanımı ve tatlılığı düşünülerek  meyve şeklinde bozuk para çantaları ya da renkli seçenekleri olan şeffaf telefon çantaları da buna örnek verilebilir.



Makyaj Malzemeleri

Sevgiliye renkli karakterini yansıtan belki kalp şeklinde olan far paleti, parıltılı olmayı sevenler için highlighter, ruj severler için yeni bir ruj gibi ürünlerle makyaj yapmayı seven sevgilinizi mutlu edebilirsiniz.



Peluş Oyuncak

Sevgililer günü deyince ilk akla gelen hediyelerin başında gelen peluş oyuncak, her yaşta evin bir köşesinde kendilerine yer bulurlar. Çoğu insanın uyku arkadaşı peluş oyuncaklar sevgililer için de tatlı bir hediye çeşididir. Sevdiği animasyon karakterler, sevdiği hayvan figürleri, komik bir hediye seçeneği olarak da çeşitli whatsapp emojileri şeklinde yapılmış yastık gibi ürünler de alınabilir.


Takı

Çoğu hediye arasında sürekli kullanım kolaylığı ile öne çıkan hediyeler arasında da takı gelir. Kolyeler, küpeler, yüzükler unisex kullanım olanakları çift giyiminin önemli parçası arasındadır. Özel tasarımlarla kişinin isminin yazdığı, baş harflerin bulunduğu belki de tarih yazıldığı hali hediye olarak tercih edilebilir.


Cüzdan

Erkeklere hediye almak, kadınlara hediye almaktan daha zordur. Çok az aksesuar seçeneği bulundurmaları dezavantaj haline gelmektedir. Herkesin, her zaman kullandığı cüzdanlar özellikle erkekler için kolay hediye seçeneklerinin başında gelir. Sık kullanımlarıyla eskime süreleri de oldukça hızlı olduğu için her yıl sevgiliye yeni bir cüzdan almak iyi bir seçenektir. Artık nakitten çok kart kullanımı yaygınlaşmasıyla kartlık şeklinde cüzdanlar hediye olarak tercih edilebilirler.



Sevgiliye Hediye Nereden Alınır?

Ne hediye alınacağına karar verildikten sonra bunun el yapımı bir ürün olup olmayacağına, kişiye özel tasarım olup olmayacağına bakılarak hediye alınabilecek yerler araştırılarak işe başlanabilir. Hazır ve hemen kullanıma uygun hediyeler için https://miniso.com.tr/, kozmetikten ev eşyalarına, aksesuarlardan oyuncaklara birden fazla çeşit ve tasarım seçeneği sunmasıyla iyi bir tercih olabilir. Yılın hediyeleşmenin fazla olduğu dönemlerinde yaptığı çeşitli kampanyalarla, ürün çeşitliliğiyle tek bir ürün almak yerine birden fazla ürünle hazırlayabileceğiniz hediye paketleri oluşturmanız, kendinizden bir notla sevidiğiniz kişiyi sevindirmeniz bu şekilde mümkün olur.





 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!