Denizli
04 Mayıs, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

Soyunma dolabı konusunda güvenilir firmalar

Soyunma dolabı konusunda güvenilir firmalar

Ofis , büro ve ev gibi belli yerlerde evrakların ya da dosyaların organize bir şekilde dizilmesi önemlidir. Bunun için dosya dolapları kullanılmaktadır. Dizayn olarak her yere uyum sağlaması açısından ve dosya saklama kapasitesinden dolayı tercih edilmektedir. Dosya dolapları alınırken bakmanız gereken en önemli detaylar rafların taşıma kapasitesi ve sağlamlık olmalıdır.

 

Son zamanlarda evde çalışma ortamına geçildiği için evlerde de kullanılmaktadır. Ev dekorasyonuna da uygun olan bu dolaplar sayesinde dosyaları saklama imkanı doğacaktır. Bu dolapları istediğiniz her yerde kullanabilirsiniz. Kullanma alanı oldukça geniş olduğundan hangi sektör olursa olsun kullanılabilir. Evlerde soyunma dolabı kullanımı da gün geçtikçe artmaktadır. Çocukların okul kitap ve defterlerini metal dolaplarda saklanması günümüzde yayılmaya başlandı. Ayrıca dekorasyon olarak da soyunma dolapları oldukça hoş bir görüntüye sahiptir. Kilitli çelik dolaplar raflı veya elbise askılı kancalı olarak üretilir. Genellikle asma kilit üzerinde bulunur. Bunun nedeni ucuz ve ekonomik olmasıdır. Ayrıca da güvenilirdir. Fakat anahtarlı kilitli gibi seçeneklerde mevcuttur.

 

Çok amaçlı olan bu dolapların raflarının taşıma kapasitesi 45-50 kg arasındadır. 4 raf 5 gözden oluşan bu dolapların raflarını isteğinize göre ayarlanabilir. Dosya dolapları ahşap modellere göre daha dayanıklıdır. Dışarıdan alınan darbelere ya da yangına karşı dayanıklıdır. Gömme kilit sistemine sahiptir. Bu kilit sisteminde 3 yerden kitlenen dolabın anahtarsız bir şekilde açılması imkansız hale geliyor.

 

Dosya dolaplarının 3 farklı modeli bulunmaktadır. Bunlar Büyük Boy , Orta Boy ve Küçük Boy olarak sınıflandırılır. Bu dolapları yerinize ve koyacağınız dosya fazlalığına göre seçebilirsiniz. Farklı ebatlarda dosya dolabı istiyorsanız firma ile iletişime geçmenizi öneririz. İş yerinde takımların üretim tesisi içinde basit bir şekilde taşınmasına olanak sağlayan takım arabası modelleri oldukça önemlidir. Çekmeceli ve raflı takım arabaları 2 sabit 2 döner tekere sahiptir. Kilit mekanizması mevcuttur ve içindeki takımların kaybolması önlenir.

 

Bu dolapların dışında endüstriyel alanda kullanılan dolaplara da ilgi yoğundur. Malzeme dolabı olarak kullanılan bu dolapların taşımak kapasitesi , sac kalınlığı ve iç dizaynı farklıdır. Malzeme dolaplarının raflarının taşıma kapasitesi 100 – 120 kg arasındadır. Genellikle ağır malzeme konulmaktadır. İç dizaynını çalışma ortamına göre tercih edebilirsiniz. Bu dolapların renk seçeneği oldukça fazladır. İstenilen renk , ebat ve dizaynda üretilmektedir.

 

Dosya dolabı ya da malzeme dolabının üreticisi olarak Engin Metal’i arayabilirsiniz. Bilindiği gibi piyasada bir çok metal dolap imalatçısı firma mevcuttur. Fakat 50 senelik deneyime sahip firma sayısı oldukça azdır. Metal dolap satın almadan önce garanti süresi, firmanın bilinirliği, ürünlerin kalitesi, sac kalınlığı gibi bir çok etmene bağlı olarak karar verilmelidir. Aşırı ucuz fiyatlara satılan dolapların ömrü malesef çok azdır.

 

Yıllardır bu sektörde olan ve kaliteli dolaplar üreten bu firma isteklerinizi yerinize getirecektir. 45 yıldır bu tarz dolapları üreten ve büyük firmalarla iş yapan Engin Metal Dolap sizin çalışmak isteyeceğiniz en ideal firma konumundadır. Ürünler hakkında bilgi ve fiyat teklifi almak için Engin Metal’i arayabilir ya da mail atabilirsiniz. Size en kısa sürede dönüş sağlayacaklardır.

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!