Denizli
08 Mayıs, 2024, Çarşamba
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

Tatlistan Özel Hediye Setleri

Tatlistan Özel Hediye Setleri

Hediye setleri içerisinde kullanışlı birden fazla tatlı hediyenin bulunduğu setlerdir. Tatlistan olarak hazırladığımız özel hediye setlerinde damak tadına çikolatalar, görselliğe hitap eden resim baskılar, güzel kokulu kolonyalar ve daha niceleri bulunur. Özellikle doğum günleri için harika bir seçim olan kişiye özel hediye setlerinin içeriği değişiklik gösterebilmektedir. İnternet sitemiz üzerinden inceleyeceğiniz setler içerisinde sizlere ve sevdiklerinize en uygun seti tercih edebilirsiniz. Kalpli siyah kutu tüm romantik ve sevgi dolu günlere uyumlu olması için tasarlanmıştır. Türk kahvesi ve fincanı bulunan özel hediye setleri ise kahve severleri düşünerek hazırlanmıştır.

Yılbaşı İçin Tatlistan Hediye Setleri

Tatlistan olarak yeni yılın gelişinin kutlandığı yılbaşı geceleri bizim için ayrı bir öneme sahiptir. Yılbaşı günü için hazırlanan özel hediye setleri içerisinde kutlama yapılacak alanı süslemek için yılbaşı ışığı bulunur. Kırmızı renginin hakim olduğu ve yılbaşı temasının kullanıldığı kutuda birbirinden tatlı hediyelerle yılın son gününü kutlayabilirsiniz. Bununla birlikte, altın sarısı ve siyah renkte hazırlanmış paketlemeleriyle göz alıcı yılbaşı hediye setini de tercih edebilirsiniz. Elbette, özel hediye setleri içerisinde Belçika kalitesiyle hazırlanmış Tatlistan çikolataları yer alıyor.

Kurumsal Hediye Seçenekleri

Çikolata şeklinden paketlemesine kadar kişiselleştirilebilir olan Tatlistan çikolatalar, yılbaşı gibi eğlenceli günlerin yanında kurumsal hediyelerle de ön plana çıkar. Tasarım ürünlerin kullanıldığı kurumsal çikolata hediyelerinde firmanın ismi ve logosu kullanılır. Kurumsal hediye seçenekleri, şirket olarak kutlanacak özel günler için şık ve lezzetli bir hediye olarak sizlere eşlik etmeyi sürdürür.

Madlen ve spesiyal çikolataların tercih edildiği kurumsal hediyelerde bizimle bire bir iletişime geçmenizi istiyoruz. Bu sayede özel isteklerinizi dinleyebiliyor ve tam istediğiniz gibi çikolatalar hazırlayabiliyoruz. Yeni işe başlayan dostlarınız için yeni iş çikolatası da harika bir seçenek olabilir.

Hayalinizi Tasarlayarak İstediğiniz Kurumsal Çikolataları Yapıyoruz!

El yapımı ve taze ürünlerimiz arasından seçiminizi yaparak hayalinizi anlatmanız yeterli. İstenilen konsepte uygun olarak paketli şekilde hazırlanan çikolatalar hem eğlenceli hem şık olabiliyor. Böylelikle takım ruhunuza uygun, özel tasarımlı ve kaliteli hediyeler ortaya çıkıyor. Kurumsal hediye tasarımları için www.tatlistan.com adresinde yer alan referansları inceleyebilirsiniz. İlham aldığınız örnekleri kaydederek bizlere iletilebilir ve iletişimin kolaylaştırılmasını sağlayabilirsiniz.

Hemen bir kurumsal hediye oluşturmak ve özel günleri Tatlistan çikolatalarının lezzetiyle kutlamak isterseniz; bizlerle mail veya WhatsApp yoluyla iletişime geçebilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınız ile şirketiniz bünyesinde nice özel günler kutlamanız dileğiyle!

 

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!