Denizli
26 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

Tavas’ta 4 gün sürecek festival coşkusu başladı

Tavas’ta 4 gün sürecek festival coşkusu başladı
Tavas Belediyesi tarafından bu yıl 4.sü düzenlenen Tavas Zeybek, Kültür ve Sanat Festivali kortej yürüyüşüyle başladı. Kortej yürüyüşüne vatandaşların ilgisi yoğun oldu. Festivalin ilk gününde Emre Dayıoğlu ve Uğur Önür sahne aldı. Festival Pazar gününe kadar devam edecek.

4. Tavas Zeybek, Kültür ve Sanat Festivali kortej yürüyüşüyle başladı. Protokol üyelerinin ve de vatandaşların katılımlarıyla gerçekleşen kortej yürüyüşü Denizli Büyükşehir Belediyesi bandosu eşliğinde gerçekleştirildi. Korteje festivale katılan halk oyunları ekipleri ve atlılar renk kattı. Kortej Yürüyüşü Cumhuriyet meyanından bulunan Atatürk anıtına çelenk koyma programı ile son buldu. Festival bağlar mesireliğindeki açılış programı ile devam etti. Açılış konuşmasını yapan ev sahibi Tavas Belediye Başkanı Hüseyin İnamlık “Tarımıyla, kültürüyle, sanatıyla, tarihiyle eşsiz güzelliklere sahip olan İlçemizin tüm zenginliklerinin bir araya getirdiğimiz ve konserlerimizle dolu dolu geçecek bir festival sizleri bekliyor.” dedi.

Tavas’ta 4 gün sürece festival coşkusu başladı

Festival açılış programına  AK Parti Denizli Milletvekilleri Cahit Özkan, Nilgün Ök, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural, Baklan Belediye Başkanı Yusuf Gülsever, Kale Belediye Başkanı Mehmet Salih Sağınç, Beyağaç Belediye Başkanı Mustafa Akçay, Tavas Kaymakamı Mutlu Köksal, AK Parti İl Başkanı Yücel Güngör, MHP İl Başkanı Yusuf Garip, Denizli il Sağlık Müdürü Berna Öztürk, İl Milli Eğitim Müdürü Süleyman Ekici, Turiz İl Müdürü Turhan Veli Akyol, Denizli Gençlik Spor İl Müdürü Ömer İlman, Denizlispor Başkanı Mehmet Uz, İş İnsanı Derya Baltalı ve misafirler katıldı.

Açılış programının gerçekleştiği bağlar mesireliğindeki anfi tiyatroda Emre Dayıoğlu ve Uğur Önür sahne aldı.   Akşam saat 21:00 ‘da farklı illerden gelen halk oyunları ekipleri gösterilerini sergileyerek izleyenlere renkli anlar yaşattı.  Halk oyunları gösterisi ardından yerel sanatçı Emin Mert Boyacıoğlu konseri ile festivalin ilk günü tamamlandı. Festival Cuma akşamı Hüseyin Kağıt, Cumartesi akşamı Linet ve Pazar akşamı Oğuzhan Koç konserleri ile devam edecek.

Tavas’ta 4 gün sürece festival coşkusu başladı

Tavas’ta 4 gün sürece festival coşkusu başladı

Tavas’ta 4 gün sürece festival coşkusu başladı

Tavas’ta 4 gün sürece festival coşkusu başladı

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Kaynak: denizli24haber


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!