Denizli
08 Mayıs, 2024, Çarşamba
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

Üniversitenin Yolu Buradan Geçiyor Kampüs Yolu Denizli’nin Hizmetinde

Üniversitenin Yolu Buradan Geçiyor Kampüs Yolu Denizli’nin Hizmetinde
Denizli’de eğitim öğretim faaliyetlerine başlayan Kampüs Yolu Özel Öğretim Kursu, uzman kadrosu ve kaliteli eğitimi ile gençlere üniversitenin yolunu açıyor. Ali Uğur, Onur Genç, Nur Sevinç Arslan, Ertuğrul Kalenderoğlu ve Mehmet Akçadağ’ın kurucu ortağı olduğu eğitim kurumu, bin 600 metrekare eğitim alanında 9, 10, 11 ve 12.sınıf öğrencileri ile mezun öğrencilere hizmet veriyor.

İyi bir üniversite hayali kuran gençler, müjde! Denizli’de Kampüs Yolu Özel Öğretim Kursu, tam size göre.  Uzman eğitimciler Ali Uğur, Onur Genç, Nur Sevinç Arslan, Ertuğrul Kalenderoğlu ve Mehmet Akçadağ’ın kurucu ortağı olduğu özel eğitim kursu, 15 Mayıs Mahallesi 795 Sokak üzerinde 3 katlı binada kapalı ve açık toplam bin 600 metrekare alanda hizmet veriyor. Donanımlı bir eğitim alanına sahip olan Özel öğretim Kursu, 9,10,11,12. Sınıflara ve mezun gruplara eğitim öğretim veriyor.

Kampüs Yolu

GÜRÜLTÜDEN UZAK KALİTELİ EĞİTİM

Denizli’nin en kalabalık noktası olan Delikliçınar Meydanına yürüme mesafesinde olmasına rağmen şehrin kalabalığından ve gürültüsünden uzak bir eğitim ortamı imkanı sunan Kampüs Yolu, ferah ve geniş sınıflarda öğrencilere kaliteli bir eğitim imkanı da sunuyor.

Kampüs Yolu

DENEYİMLİ EĞİTİM KADROSU

Denizli’nin en donanımlı eğitim kadrolarından birisine sahip olan Özel öğretim Kursu, dinamik kadrosu ile kayıtlarına devam ediyor. Üniversitenin hatta iyi bir üniversitenin kapılarını sonuna kadar aralayan eğitim mottosu ile hizmet veriyor.

Kampüs Yolu

KAYITLAR BAŞLADI

SAKIN KAÇIRMAYIN!

Kampüs Yolu Özel Öğretim Kursu’nun kayıt dönemleri de başladı. Yaz kampı ve uzun dönem kayıtları devam ediyor. Kampüs Yolu’nda Yaz Kampı 13Temmuz’da başlarken yeni eğitim öğretim dönemi ise 2 Eylül itibariyle başlayacak. 9, 10, 11 ve 12. Sınıf ve Mezun Grup öğrencileri hem okula takviye hem de TYT-AYT sınavlarına hazırlık için avantajlı erken kayıt fırsatları sakın kaçırmayın!..

Kampüs Yolu

TÜRKİYE GENELİ DENEME SINAVI FIRSATI

Kampüs Yolu’nun tüm bu avantajlarının yanında sunduğu diğer fırsatlar ise kendini ispat etmiş seçkin yayınlar ile çalışması. Kurs ayrıca Türkiye geneli okunan deneme sınavları ile öğrencilerin kendilerini sınama imkanı da sunuyor. Uygulanan etkin rehberlik anlayışı ile öğrencilerin tüm sorularının çözümü ve gerekli yönlendirme imkanı da sağlanıyor.

Kampüs Yolu

ERKEN KAYIT FIRSATINI KAÇIRMAYIN

Özel öğretim Kursunun kurucu ortaklarından Matematik Öğretmeni Ertuğrul Kalenderoğlu, mevcut binası ve öğretim kadrosuyla Kampüs Yolu’nun Denizli’nin en seçkin öğretim kurumları arasında yer aldığına dikkat çekti. Kalenderoğlu, “Şehir merkezine çok yakınız ancak şehrin karmaşasından uzağız. Sessiz bir ortamda kaliteli bir eğitim hizmeti imkanı sağlıyoruz. Eğitim kadromuz, uzman ve dinamik, kendisini kanıtlamış isimlerden oluşuyor. 9, 10, 11 ve 12. sınıf ve mezun grup öğrencilerine hem okula takviye hem de TYT-AYT sınavlarına hazırlıkta yardımcı oluyoruz. Yaz kampımız 13 Temmuz’da başlıyor. Yeni eğitim öğretim dönemimiz ise 2 Eylül’de başlayacak. İyi bir üniversite hayali kuran öğrencilerimizi bekliyoruz. Erken kayıt fırsatlarını kaçırmayın” dedi.

Kampüs Yolu

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Kaynak: denizli24haber


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!