Denizli
14 Mayıs, 2024, Salı
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

Uygun Fiyatlı Tiny House'lar Vilassa'da!

Uygun Fiyatlı Tiny House'lar Vilassa'da!

Avrupa’da 2010’lu yılların başında ortaya çıkan ve ünü tüm dünyaya yayılan tiny house konutları şimdi Vilassa’da! Rahat ve konforlu yapısıyla özgür ruhlar için biçilmiş kaftan olan bu evler son dönemlerde yoğun talep görüyor. Kendine has bir yaşam alanı sunan tiny house farklı yaşam standardına sahip insanlara ev sahipliği yapıyor. Özellikle yaratıcı insanlar için uygun olan son derece teknolojik ve ilgi çekici tasarıma sahip modül evler Vilassa sayesinde alıcısıyla buluşuyor.

 

Son Modaya Uyun Tiny House Sahibi Olun

Günümüzde dünyanın pek çok farklı noktasında bir milyonun üzerinde insana ev sahipliği yapan tiny house’a olan talepler artmaya devam ediyor. Taşınabilir mobil ev olarak da bilinen tiny house akımı özgür yaşam tarzına sahip olan insanlar içinde devam ediyor. İnsanların istediği yerde bir yaşam kurması için elverişli bir yapı sunan tiny house’a Vilassa ayrıcalığı ile sahip olabilirsiniz.

Tiny house akımının bu kadar yükselmesinde en büyük etkenlerden biri hiç şüphesiz bu yapıların istenen yere taşınabilmesidir. Küçük ebatlara sahip olması kendi başına yaşayan ya da küçük bir aileye sahip olan insanlar için ideal bir ortam oluşturur. Yaşam için gerekli her türlü aracı içinde barındıran tiny house çeşitlerine Vilassa ile hemen ulaşabilirsiniz.

 

Tiny House Sayesinde Evinizi İstediğiniz Yere Taşıyın

 

Vilassa’nın sunduğu tiny house sayesinde evinizi istediğiniz noktaya taşıyabilirsiniz. Taşınabilen bu küçük evler ile birlikte yerleşik bir yaşama veda edin. Evinizi istediğiniz noktaya götürerek hayalini kurduğunuz hayat hemen sahip olun. Özellikle şehir kalabalığından uzaklaşıp doğa ile iç içe bir yaşam sürmek isteyen kişiler tiny house ile deniz kıyısı ya da ormanlık alanda yaşayabilir.

 

Yaşam Tarzınıza Göre Bir Tiny House Alın

 

Pek çok yapı gibi tiny house içinde de çeşitli modeller bulunur. İnsanların zevki ve yaşam tarzı için özel olarak üretilen bu evlerin türüne ihtiyaca bağlı olarak bir tercihte bulunabilir. Çok rahat bir yaşam sürmeyi garanti eden bu konforlu yapılar genelde tekerlekli ve tekerleksiz olarak ikiye ayrılır. Her ikisinin kendine has avantajları olduğu için ihtiyaca yönelik bir seçim yapmak gerekir.

Tekerlekli tiny house için öne çıkan özellik imarsız arazi üzerine konulabilmesidir. Tiny house’un tekerlekli modeli ihtiyaca göre farklı uzunlukta olabilir. Ortalama 6 ya da 7 metre olan bu yapılar tekerlekli olmaları nedeniyle trafikte yer alabilir. 2+1 olarak tasarlandığında yaşam alanı içinde aranan her özelliği verir. Vilassa’dan alınan tekerlekli tiny house, plakalı ve ruhsatlı olarak verilir.

Tekerleksiz tiny house diğer versiyona nazaran daha bütçe dostudur. Tiny house modelleri içinde daha çok yerleşik bir yaşamı düşünen kişiler tarafından tercih edilir. Tekerleksiz tiny house imarlı araziler üzerine konumlandırılarak kullanılır. İmarsız yerler için düşünüldüğü zaman belediye ile iletişim kurmak gerekir. Konforlu bir yaşam sunan tekerleksiz tiny house çeşitler Vilassa’da!

 

Depreme Karşı Dayanıklı Yapılara Sahip Olun

 

Tiny house ile elde edebileceğiniz en büyük avantajlardan biri depreme karşı bir güvence elde etmek olacaktır. Küçük yapıları nedeniyle depreme karşı dayanıklı olan bu evler can ve mal kaybı için özenle dizayn edilir. Sarsılmaz yapısı ve tek katlı olması deprem esnasında güven verir. Tiny house altında yer alan tutucu paneller ile depremin etkisi diğer yapılardan daha az görülür.

 

Bütçenize Uygun Tiny House Seçenekleri

 

Rahat bir yaşam alanı sağlayan tiny house yapıları her bütçeye hitap eden seçenekleri ile boy gösterir. İhtiyaca uygun boyuttaki bu yapılar kişini isteğine göre dizayn edilir. Dolayısıyla herhangi bir gereksiz masraf ile karşılaşmak mümkün değildir. Tekerleksiz ve tekerlekli modellerinin de etkili olduğu tiny house fiyatları için bilgi almak adına Vilassa müşteri hizmetleri ile irtibata geçin.

 

Size Ait Minik Bir Eviniz Olsun

Eşsiz yapısıyla rahat ve konforlu bir hayata sahip olmak isteyen kişilere hitap eden tiny house çeşitleri ile kendi evinize sahip olun. İhtiyaca uygun olarak dizayn etmek şansı ile gereksiz masraf yapmayın. Vilassa tiny house sayesinde istediğiniz yere taşınma avantajı elde edin. Hayalini kurduğunuz yerde özgür bir şekilde yaşama şansına ulaşın.

 

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!