Denizli
02 Mayıs, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

Yeni Sezon Vicco Ayakkabı Modelleri Cix Spor'da!

Yeni Sezon Vicco Ayakkabı Modelleri Cix Spor'da!

Her çocuğun severek giydiği ayakkabı markaları içerisinde yer alan Vicco, uygun fiyatlı, şık tasarımı ve birinci sınıf malzeme kullanımıyla öne çıkıyor. Piyasa içerisinde farklı türde ayakkabıları yer alsa da daha çok çocuk ayakkabısı olarak bilinmektedir. Müzik ayakkabısı ve ışıklı ayakkabı gibi çocukların dikkatini çeken ve giymeyi sevdiren özellikler eklenerek coşkuyla kullanılmak üzere tasarlanmıştır. Bebeklerin ayaklarının ortopedik ve sağlıklı bir şekilde büyümesine dikkat eden ebeveynler Vicco erkek çocuk spor ayakkabı modellerine yönelmektedir. Bebeğiniz ilk adımdan itibaren koşmaya başlayacak yaşa geldiğinde güvenebileceğiniz, rengine, üst detaylarına, çizgilerine ve ışıltı seçeneklerine bayılacak Vicco spor ayakkabı. Kullanıcı memnuniyetini artırmak için tasarlanmıştır.
Vicco Ayakkabı Modelleri 

Vicco, spor ayakkabı modelleri birinci sınıf malzemeden tasarlanmasının yanı sıra bulunduğu sektörde önce olmayı hedefliyor ve Türkiye çapında yaygın olarak kullanıldığını söyleyebiliriz. Çocuklar için üretim odaklı Vicco spor ayakkabı modellerinin yanı sıra çocukların sevdiği tarz ve çizgilerde ayakkabılar da bulunuyor. Vicco, bebek spor ayakkabılarının üretiminde uzmanlaşmıştır. İlk adımlardan çok çeşitli ayakkabı modellerine kadar geniş seçenek sunmaktadır. İlkbahar ve yaz için üretilen Vicco oyo parlak spor ayakkabı %100 anatomiktir. Bebeklerinizin ayağını korumanın yanı sıra gelişimini büyük oranda etkileyen bir yapısı olduğunu belirtebiliriz. Adım attığında yanan ışıkla özellikle yürüme alışkanlığı kazanması açısından çocuklara büyük oranda yardımcı olur. Tek yapmanız gereken, onları tempolu hızlarının ötesinde desteklemek. Vicco 313B19K100 Oyo Spor Ayakkabı Siyah-Beyaz koleksiyonunda yer alan şık tasarıma sahip ön hava kanalları sayesinde bebeğin ayak sağlığını ilk adımdan sonraki yaşlarına kadar desteklemektedir.

Vicco Spor Ayakkabı Fiyatları

Vicco çocuk ayakkabıları uygun fiyatları ile her zaman tercih edilen ve vicco fiyatları arasında ebeveynlerin alabileceği ürünlerle memnun eden markalar arasındadır. Deneyimi ve kalitesiyle kullanıcılardan tam not alan Vicco, fiyatları da cep yakmayan tarzda cixspor.com.tr'de sizleri bekliyor. Minikleriniz ve çocuklarınız için en uygun ürünleri uygun fiyatlarla satın alabilir, Cix Spor ile boşa para harcamanızın önüne geçebilirsiniz. Vicco, uygun fiyatlı ayakkabıları, benzersiz tasarımlarla birleştirerek tüketicileri çekmeyi hedefliyor. Ürün grubunda çeşitli modelleri bünyesinde bulunduran vicco, jump, kinetix, skechers gibi çocukların vazgeçilmeyeceği markaları Cix Spor'da bulabilir ve özel taksit imkanlarıyla satın alabilirsiniz. Dört mevsim için bir koleksiyon olan Vicco ayakkabılar hareket halindeyken mevcuttur. Günlük kullanımda ise Vicco, çocuğunuzun ayağına yerleşir ve onunla birlikte seyahat eder. Soğuk ve yağmurlu günlerde, çok sıcak ve nemli havalarda veya farklı ürünlerin olmazsa olmaz olduğu deniz kenarlarında, çocuğunuz için doğru ayakkabıyı kolayca bulabilirsiniz.

Vicco Ayakkabı Modelleri Avantajlı Fiyatlarla Cix Spor'da! 

Çocuklarınız dışarıda oynamaktan keyif alıyorsa Vicco çocuk ayakkabılarını seçerken dikkat etmeniz gereken şeylerden biri de uygun bedeni seçmektir. Çocuklarınızın ayak sağlığını olumsuz yönde etkilememesi için hem ortopedik hemde doğru bir türde ayakkabı seçimi yapmalısınız. Çocuklarınızın ayağını ufak ufak sıkıyorsa bile o ayakkabının yerine çocuğunuzun ayağınızı daraltmayan ve tam gelen bir ayakkabı tercihinde bulunmalısınız. Zamanla, çocuk ayakkabıları onları rahatsız ederek yürüyüşlerini zorlaştıracaktır. Bu dar ayakkabılar ayak sağlığına da zarar verebilir ve ağrıya neden olabilir. Tabanı ortopedik olmalı, basmak zor olmamalı, yürümeyi kolaylaştırmak için düz yapıda yer almalıdır. Bu ayakkabılar bebekler tarafından ilk adımdan itibaren giyilir ve yürümeyi zorlaştıracak kadar ağır değildir. İlk adımda mümkün olduğunca uzun süre yere çıplak ayak basmak bebeğinizin sağlığı için çok önemlidir. Dışarı çıkarken ve yürürken ayakkabı kullanılmalıdır. Ayrıca taban esnek olmalı ve bebeğin hareketini engellememelidir.

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!