Denizli
27 Nisan, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

Yusuf Gülsever’den Baklan’da coşkulu miting

Yusuf Gülsever’den Baklan’da coşkulu miting
Cumhur İttifakı Baklan Belediye Başkan adayı Yusuf Gülsever, Baklan’da coşkulu bir miting düzenledi. Yüzlerce vatandaşın katıldığı mitingde konuşan Gülsever, “Yapmayı çok arzu ettiğimiz bu önemli projeleri birlikte var edip, Baklan’ı parlayan yıldızı olarak sizlere emanet edeceğiz” dedi.

Cumhur İttifakı Baklan Belediye Başkan adayı Yusuf Gülsever Baklan İlçesi’nde kalabalık ve coşkunun dorukta olduğu bir mitinge daha imza attı. Mitinge; AK Parti ve MHP'li seçmenlerin yoğun ilgisiyle karşılaştı. Denizli'nin önemli siyasi isimleri, Cumhur İttifakı'nın Denizli kurmaylarıyla birlikte coşkulu miting düzenledi. Baklan Belediye Başkanı Gülsever, bir mitingde yaptığı konuşmada, 2014 yılında Baklan halkının desteğiyle belediye başkanlığı görevine geldiğini belirtti. Başkan Gülsever, devraldıkları belediyenin zorlu bir süreçten geçtiğini ve tüm mal varlığının bloke olduğunu, hizmet araçlarının sınırlı olduğunu ve belediye borçlarının personel maaşlarına kadar yansıdığını ifade etti.

Yusuf Gülsever’dan Baklan’da coşkulu miting

NERDEN NEREYE

Gülsever, Baklan'ın şehirleşmede geri kaldığını, çöp toplama araçlarının bile alamadığı bir belediye olduğunu vurguladı. Ancak Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ile birlikte yürüttükleri çalışmalar sonucunda yüzlerce proje ürettiklerini ve bu projeleri hızla hayata geçirdiklerini belirtti.

Yusuf Gülsever’dan Baklan’da coşkulu miting

Başkan Gülsever, geçmişten bugüne hiçbir projelerini tamamlayamadıklarını ifade etmeyeceğini, söz verdikleri gibi işleyip, çalıştıklarını ve hizmetlerini güzelce yerine getirdiklerini dile getirdi. Ayrımcılık yapmadıklarını ve bütün vatandaşlara eşit şekilde hizmet ettiklerini söyledi.

Belediyedeki borç yükünü ödediklerini belirten Gülsever, huzurun hakim olduğu bir Baklan için gece gündüz çalıştıklarını ve yolları yenilediklerini vurguladı.

Yusuf Gülsever’dan Baklan’da coşkulu miting
ALT YAPI ÜSTYAPI BAŞTAN SONA YENİLENDİ

Baklan Belediye Başkanı Yusuf Gülsever, ilçedeki kentsel dönüşüm faaliyetlerine vurgu yaparak, alt yapı ve üst yapıda yapılan yenilikleri anlattı. Gülsever, ulaşımda güvenli yolların sağlandığını belirterek, alt yapı ve üst yapı çalışmalarının tamamlandığını ifade etti. İçme suyu ve kanalizasyon sistemlerinin yenilendiğini vurgulayan Başkan Gülsever, köylerde yaşanan içme suyu sorunlarının çözüldüğünü ve artık köylerin daha sağlıklı bir su teminine sahip olduğunu dile getirdi. Borç yükü sebebiyle yaşanan elektrik kesintileri nedeniyle kuyuların çalışmaması sorununun da çözüldüğünü belirtti.

Başkan Gülsever, Baklan'ın artık sıcak asfaltla tanıştığını ve tüm ilçenin kilit taşıyla kaplandığını ifade etti. Ayrıca, her mahalleye yapılan kültür merkezleri, sosyal tesisler ve çok amaçlı salonlarla Baklan'ın daha güzel hale geldiğini söyledi. Büyükşehir Belediyesi ile yapılan işbirliğiyle kapalı pazaryerinin de Baklan'ı daha da güzelleştirdiğini belirtti.

Yusuf Gülsever’dan Baklan’da coşkulu miting

ÖNCELİK EĞİTİM
Baklan Belediye Başkanı Gülsever, eğitimi öncelikleri arasına aldıklarını belirterek, tüm okulların modernize edildiğini ve Baklan'daki okulların Türkiye'nin en modern okullarından biri haline geldiğini söyledi. Başkan Gülsever, Türkiye genelinde sadece üç tanesinin bulunduğu tarım okullarından birinin Baklan'da yapıldığını ve bu okulun inşasında halkın katkısının büyük olduğunu ifade etti. Kısa bir süre içinde tam donanımlı hale getirilen bu okulun hizmete açıldığını belirtti.

Yusuf Gülsever’dan Baklan’da coşkulu miting

Ayrıca, Baklan'daki ibadethanelerin de yenilendiğini ve tarihi Boğaziçi Camisi'nin restore edildiğini dile getirdi. Başkan Gülsever, TOKİ konutlarının bulunduğu bölgede yeni bir cami inşa edilmeye başlandığını ve bu caminin Baklan'a uygun bir şekilde tarihi dokuya uygun olarak yapıldığını vurguladı. Alperen Camii'nin de tarihi dokuya uygun olarak inşa edildiğini sözlerine ekledi.

Yusuf Gülsever’dan Baklan’da coşkulu miting

FUTBOL SAHALARI
Başkan Gülsever, konuşmasında gençlerin spor alanlarında eksiklik yaşadığına dikkat çekerek, ilçede spor tesislerinin olmadığını belirtti. Bu eksikliği gidermek amacıyla futbol sahaları ve mahallelerde halı sahalar inşa ettiklerini ifade etti. Ayrıca, gençlerin spor yapabileceği iki adet yüzme havuzu da ilçeye kazandırdıklarını ve gençlerin hizmetine sunduklarını söyledi.

Gülsever, ilçenin göç veren bir yapıya sahip olduğunu ancak kısa süre içerisinde TOKİ konutlarına kavuştuğunu belirtti. TOKİ konutlarının doğalgazla buluşturulduğunu da vurguladı.


 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Kaynak: denizli24haber


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!