Para Piyasası modülü kapalı
x

Son Dakika Haber Gönder Video Yazarlar Kurumsal İletişim

Paylaş

Ara tatilde tiyatro şöleni: Merkezefendi’de üç oyun birden

Merkezefendi Kent Tiyatrosu, ara tatil boyunca sahnelediği üç farklı çocuk oyunuyla miniklere unutulmaz anlar yaşattı. Renkli sahneler ve neşeli hikâyeler, ara tatili tiyatroyla buluşturdu.

denizli24haber denizli24haber EDİTÖR Giriş: 19.11.2025 - 13:18 Güncelleme: 19.11.2025 - 13:18
Ara tatilde tiyatro şöleni: Merkezefendi’de üç oyun birden

Merkezefendi Belediyesi kültür-sanat çalışmalarına hız kesmeden devam ederken, ara tatil etkinlikleri çocukların yoğun ilgisiyle karşılandı. Yüzüncü Yıl Gençlik ve Yaşam Merkezi’nde sahnelenen “Mızmız ve Boncuk Macera Peşinde” adlı kukla tiyatrosu, miniklere sıcak ve eğlenceli bir macera sundu.

RENKLİ KUKLA MACERASI
Minikler, Mızmız ve Boncuk’un renkli dünyasında bol bol güldü; sahnedeki etkileşimli anlar heyecanı artırdı.

KIPIR İLE EĞLENEREK ÖĞRENDİLER
Merkez Kütüphane’de oynanan “Tembel Karınca Kıpır” masal tiyatrosu, eğlendirici olduğu kadar öğretici mesajlarıyla da öne çıktı. Küçük izleyiciler, Kıpır’ın keyifli hikâyesine büyük ilgi gösterdi.

“PİYONLAR”A YOĞUN İLGİ
Merkezefendi Kültür Merkezi’nde sahnelenen “Piyonlar” isimli çocuk oyunu, eğlenceli diyalogları ve renkli sahne düzeniyle ara tatilin beğenilen yapımları arasına girdi.

SALONLAR KAHKAHAYA BOĞULDU
Tüm oyunlarda salonlar kahkahalarla dolarken, çocuklar tiyatroyla iç içe, unutulmaz bir ara tatil deneyimi yaşadı.

BİR CEVAP YAZ

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorumlar (0 Yorum)
Yorum Sıralaması:



Anasayfa Kategoriler YOUTUBE
ÜYE VE KÖŞE YAZARI GİRİŞİ
GİRİŞ BAŞARILI YÖNLENDİRİLİYOR
GİRİŞ BAŞARISIZ !