Haberler Mail veya WhatsApp olarak gelsin!
Denizli'de 2025'te 20 bin 715 konut satıldı
Denizli'de 2025'te 20 bin 715...
12:27Mermer Atölyesi Kuluçkahaneye Döndü Egzotik Irkları Yetiştir...
Mermer Atölyesi Kuluçkahaneye...
11:52Denizli’de Kürtaj Soruşturmasında Doktor ve Eşi Tutuklandı
Denizli’de Kürtaj Soruşturması...
11:39Denizli’de Sömestr İçin Ücretsiz Sinema Şenliği Başlıyor
Denizli’de Sömestr İçin Ücrets...
Denizli Büyükşehir Belediyesi, 5-7 Şubat 2025 tarihleri arasında İstanbul TÜYAP Fuar Merkezi’nde düzenlenecek olan 28. Uluslararası Doğu Akdeniz Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT 2025) etkinliğinde şehrin turizm potansiyelini tanıtacak. Denizli, tarihi ve kültürel zenginlikleriyle fuarda yerini alacak.
denizli24haber
EDİTÖR
Giriş: 31.01.2025 - 06:04
Güncelleme: 31.01.2025 - 06:04
Dünyanın en büyük 4 turizm fuarından biri olan EMITT 2025, her yıl 30.000’e yakın turizm profesyonelini ve tatil severleri ağırlıyor. Denizli Büyükşehir Belediyesi, bu büyük organizasyonda şehrin turistik değerlerini etkili bir şekilde tanıtmayı hedefliyor.
Denizli’nin antik kentleri, termal turizmi, doğa sporları ve tarihi güzellikleri, EMITT Fuarı’nda “Lykos’u Keşfet” sloganıyla ziyaretçilere tanıtılacak.
Denizli Büyükşehir Belediyesi, EMITT 2025 Fuarı’nda Hall-7 Standa-7471’de yer alacak. Fuar ziyaretçileri, şehrin tamamını yakından tanıma fırsatı bulacak.
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, Pamukkale’nin beyaz travertenlerinden Lykos Vadisi’ne, termal turizmden doğa sporlarına kadar geniş bir yelpazede tanıtım yapacaklarını belirtti. Başkan Çavuşoğlu, tüm ziyaretçileri Denizli Büyükşehir Belediyesi standına davet etti.
BİR CEVAP YAZ
E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir