Haberler Mail veya WhatsApp olarak gelsin!
Denizli’de feci kaza; 1 ölü, 1 yaralı
Denizli’de feci kaza; 1 ölü, 1...
17:50E-Ticarette Başarının Yolları
E-Ticarette Başarının Yolları
17:48Oğulgaz Gıda Gazları ile Güvenli ve Uzun Süreli Depolama Sağ...
Oğulgaz Gıda Gazları ile Güven...
17:28Denizli’nin 2040 akıllı ulaşım planı tanıtıldı: 95 akıllı du...
Denizli’nin 2040 akıllı ulaşım...
Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete irtihalinin 86. yılında, normalde pazartesi günleri kapalı olan Atatürk Evi ve Etnografya Müzesi ile Denizli Kent Müzesi 10 Kasım Pazartesi ziyaretçilerini ağırlayacak.
denizli24haber
EDİTÖR
Giriş: 08.11.2025 - 14:49
Güncelleme: 08.11.2025 - 14:49
Kültür ve Turizm Bakanlığı’na bağlı müzeler için duyuruyu Denizli İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü yaptı. Açıklamada, “10 Kasım Pazartesi günü müzelerimiz vatandaşlarımızın ziyaretine açık olacaktır. Tüm hemşehrilerimizi özellikle Atatürk Evi ve Etnografya Müzemize davet ediyoruz.” ifadelerine yer verildi.
MÜZELER 10 KASIM’DA AÇIK OLACAK
Uygulama kapsamında Atatürk Evi ve Etnografya Müzesi ile Denizli Kent Müzesi, Atatürk’ü Anma Günü’nde gün boyu ziyarete açık olacak. Ziyaretçiler, kent belleğini ve Atatürk’ün hatırasını aynı çatı altında görme imkânı bulacak.
ATATÜRK’ÜN HATIRASINA ÖZEL UYGULAMA
Düzenleme, milli değerleri anmak ve genç kuşaklara aktarmak amacıyla gerçekleştiriliyor. Müzelerdeki seçili koleksiyon ve etnografik eserler, anma günü boyunca yoğun ilgi bekliyor.
ZİYARETÇİLERE DAVET
Denizli İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, 10 Kasım’a özel çağrısını yineleyerek, kent sakinleri ve ziyaretçileri Atatürk Evi ve Etnografya Müzesi ile Denizli Kent Müzesini görmeye davet etti.
BİR CEVAP YAZ
E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir