Para Piyasası modülü kapalı
x

Son Dakika Haber Gönder Video Yazarlar Kurumsal İletişim

Paylaş

Baba-Kız Aynı Hastanede Şifa Dağıtıyor

Beyin Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Zeki Dağlıoğlu ile kızı Dr. Zeliha Dağlıoğlu, Denizli Devlet Hastanesi’nde birlikte görev yapıyor. Baba-kız aynı hastanede şifa dağıtıyor.

denizli24haber denizli24haber EDİTÖR Giriş: 26.11.2025 - 13:20 Güncelleme: 26.11.2025 - 13:20
Baba-Kız Aynı Hastanede Şifa Dağıtıyor

Denizli Devlet Hastanesi’nde görev yapan Beyin Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Zeki Dağlıoğlu, mesleğinde 29. yılı geride bırakırken, aynı hastaneye hekim olarak atanan kızı Dr. Zeliha Dağlıoğlu ile birlikte hizmet vermeye başladı. Baba-kız aynı çatı altında hastalara şifa sunmanın mutluluğunu yaşıyor.

Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesinden bu yıl mezun olan Dr. Zeliha Dağlıoğlu, babası Op. Dr. Zeki Dağlıoğlu’nun 2018’den bu yana görev yaptığı Denizli Devlet Hastanesi'ne atandı. İkili, hem eğitim hem sağlık camiasında örnek gösterilecek bir mesleki birliktelik sergiliyor.

BABASIYLA AYNI HASTANEDE GÖREV YAPMANIN MUTLULUĞU

Baba Op. Dr. Zeki Dağlıoğlu, duygularını şu sözlerle dile getirdi:

“Ben meslek hayatımın 29. senesindeyim. Denizli Devlet Hastanesi'nde Beyin Cerrahi Kliniği'nde 2018 yılından bu yana çalışmaktayım. Kızım bu yıl Pamukkale Üniversitesi'nden mezun oldu ve bizim hastanemizde Acil Servis hekimi olarak çalışmaya başladı. İkimize baba-kız olarak aynı hastanede çalışmak nasip oldu. Tabii bu çok mutluluk verici, onur duyduğum bir durum. Çok sevinçliyim bu yönden. O da ülkemizde vatandaşlarımıza doktor olarak hizmet ediyor. Beraber aynı yerde çalışmak ayrıca bir keyif oluşturuyor.”

HASTANEDE DİSİPLİN, EVDE SAMİMİYET

Op. Dr. Zeki Dağlıoğlu, iş ortamındaki ciddiyetlerini şöyle anlattı:

“Kızım iş yerinde çok disiplinlidir, ikimiz de öyleyizdir. Çünkü iş ortamı daha farklıdır. Burada baba kızdan daha farklı ciddi doktor ilişkisi ön planda oluyor. Ama evde tabii ki direkt baba kız gibiyiz. Hatta hastanenin kapısından itibaren işler değişiyor. Hastaneden çıktığımız anda baba kız oluyoruz. Hastane içerisinde baba kız olsak bile ciddi doktor ilişkimiz ön planda olup, hastalar için en uygun ne yapılacaksa onu yapıyoruz. Kızım Zeliha öğrenciliğinden bu yana öğrenmeye de her zaman çok meraklıydı. Bu yüzden ev ortamında da genellikle sohbetlerimiz tıp alanından oluyor, mesleğimizle ilgili bilgi alışverişi çok yapıyoruz.”

“BERABER ÇALIŞMAK KEYİFLİ”

Göreve babasının yanında başlamanın kendisini çok mutlu ettiğini belirten Dr. Zeliha Dağlıoğlu, duygularını şöyle ifade etti:

“Ben bu sene Tıp Fakültesini yeni bitirdim ve Denizli Devlet Hastanesi'nde göreve başladım. Yaklaşık 2 aydır burada babamla beraber çalışıyoruz. Nöbetlerde denk geldiğim zamanlarda tabii ki hastaları sorabiliyorum. Bugün de beraber aynı gün nöbetteyiz. Beraber çalışmak gayet keyifli oluyor. Evde iyi bir baba kız ilişkimiz var, fakat hastanede olabildiğince daha ciddi bir ilişkimiz var. Hatta benim nöbette olup, onun evde olduğu zamanlarda bazen kendisine danıştığım durumlar olabiliyor, bana yardımcı oluyor.”

BİR CEVAP YAZ

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorumlar (0 Yorum)
Yorum Sıralaması:



Anasayfa Kategoriler YOUTUBE
ÜYE VE KÖŞE YAZARI GİRİŞİ
GİRİŞ BAŞARILI YÖNLENDİRİLİYOR
GİRİŞ BAŞARISIZ !