Haberler Mail veya WhatsApp olarak gelsin!
Evlilik vaadiyle erkekleri dolandırmışlar! Eş zamanlı baskın
Evlilik vaadiyle erkekleri dol...
17:57Merkezefendi’de ‘engelli İstihdamı Çalıştayı’ Düzenlendi
Merkezefendi’de ‘engelli İstih...
16:25Denizli'de kamyon, hafif ticari araca çarptı; 1 ölü, 2 yaral...
Denizli'de kamyon, hafif ticar...
16:17Denizli'de öğrencilerin diktiği fidanları çaldılar
Denizli'de öğrencilerin diktiğ...
Denizli’de yerel ve ulusal medya temsilcileri, Özel Denizli Tekden Hastanesi’nin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle bu yıl 8. kez düzenlediği geleneksel kahvaltıda bir araya geldi. Programa katılan hastane yöneticileri, sağlık hizmetlerindeki yenilikler ve gazetecilere sağlanan özel imkanlar hakkında bilgi verdi.
denizli24haber
EDİTÖR
Giriş: 08.01.2025 - 09:54
Güncelleme: 08.01.2025 - 09:54
Etkinliğin açılış konuşmasını yapan Özel Denizli Tekden Hastanesi Genel Müdür Yardımcısı Cemal Işık, hastane olarak 23 yıldır Denizli’ye en kaliteli sağlık hizmetini sunmayı hedeflediklerini belirtti. Konuşmasında, yenilenen hasta odaları ve yeni alınan tıbbi cihazlarla hizmet kalitesini artırdıklarını dile getiren Işık, şunları söyledi:
“Bu yıl içinde hasta odalarımızı ve acil servisimizi yeniledik. Aynı zamanda hastanemize ileri teknolojiye sahip tıbbi cihazlar kazandırdık. 2025 yılı için gazeteci dostlarımıza yüzde 15 indirim sağlayacağız. Görevini özveriyle yapan basın mensuplarımızla bu geleneksel kahvaltıda bir araya gelmekten mutluluk duyuyoruz.”
HASTALARA BEŞ YILDIZLI KONFOR
Özel Denizli Tekden Hastanesi Başhekimi Dr. Şakir Bayur, hastalara beş yıldızlı otel konforunda hizmet sunmayı hedeflediklerini belirtti. Bayur, hastane mutfağından temizlik ekiplerine kadar birçok alanda yenilik yaptıklarını vurgulayarak şunları söyledi:
“Acil servisimizde başlattığımız tadilat çalışmalarının sonuna geldik. On gün içinde yeni yüzüyle hizmet vermeye başlayacak. Ayrıca, otelcilik hizmeti anlayışıyla hasta odalarımızı tamamen revize ettik. Yönetim kurulumuzla birlikte sürekli olarak hastalarımız için daha iyisini nasıl yapabiliriz diye çalışıyoruz.”
TEŞEKKÜR MESAJI
Denizli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Osman Nuri Boyacı, etkinliğin geleneksel hale geldiğini belirterek Tekden Hastanesi’ne teşekkür etti. Boyacı, konuşmasında şu ifadelere yer verdi:
“Tekden Hastanesi’nin gazetecilere verdiği değer bizler için çok kıymetli. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü etkinliklerinde Tekden’i ilk sıraya yazıyoruz. Ancak yerel basının dijitalleşme çağında küresel şirketlerle rekabet etmekte zorlandığını da belirtmek isterim. Bu tür destekler, basınımız için moral kaynağı oluyor.”
BİR CEVAP YAZ
E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir