Haberler Mail veya WhatsApp olarak gelsin!
Evlilik vaadiyle erkekleri dolandırmışlar! Eş zamanlı baskın
Evlilik vaadiyle erkekleri dol...
17:57Merkezefendi’de ‘engelli İstihdamı Çalıştayı’ Düzenlendi
Merkezefendi’de ‘engelli İstih...
16:25Denizli'de kamyon, hafif ticari araca çarptı; 1 ölü, 2 yaral...
Denizli'de kamyon, hafif ticar...
16:17Denizli'de öğrencilerin diktiği fidanları çaldılar
Denizli'de öğrencilerin diktiğ...
Ak Parti Denizli İl Kongresine sayılı günler kalan partide yeni dönem için başkan belirleme çalışması sürüyor. Yücel Güngör'ün aday olmadığını açıklamasının ardından partide iki ismi adı öne çıkıyor. Bu isimler son yerel seçimi kaybeden Denizli Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Osman Zolan ve yine 2019 seçimini kaybeden Merkezefendi Belediyesi eski başkanı Muhammet Subaşıoğlu. Bu iki ismin yanı sıra son seçimde Merkezefendi adayı olan Ekrem Başer'in ismi de partide ön plana çıkıyor.
denizli24haber
EDİTÖR
Giriş: 02.01.2025 - 05:28
Güncelleme: 02.01.2025 - 05:28
Denizli Haber - Ak Parti'de Olağan İl Kongresi 10 Ocak Cuma günü Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleştirilecek. Partinin yeni dönemdeki il başkanı kim olacak sorusunun cevabı da merakla bekleniyor. Mevcut İl Başkanı Yücel Güngör'ün aday olmadığını açıklamasının ardından siyaset kulisleri kaynamaya başladı.
Ak Parti’nin Denizli’den sorumlu bölge ve il koordinatörleri, yeni il başkanını belirlemek için çalışmalara başladı. Kulislerde, il başkanlığı için birçok isim öne çıkıyor. Bu isimler arasında Denizli Büyükşehir Belediyesi önceki dönem başkanı Osman Zolan, Pamukkale Belediye Başkan Adayı Halil Pekdemir, 24’üncü dönem Denizli Milletvekili Nurcan Dalbudak, eski Merkezefendi İlçe Başkanı Ekrem Başer, Denizli İl Siyasi ve Hukuk İşleri Başkanı Hasan Aracı, Merkezefendi Belediyesi eski Başkanı Muhammet Subaşıoğlu ve eski Merkez İlçe Başkanı Birtan Şahan bulunuyor.
Genel merkezin, aday havuzundaki isimleri değerlendirerek sayıyı üçe indireceği ve nihai kararı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın onayına sunacağı öğrenildi. Kulislerde konuşulan isimlerin yanı sıra, genel merkezin sürpriz isimlere de kapı aralayabileceği belirtiliyor.
10 Ocak’taki kongre öncesinde, Ak Parti Denizli İl Başkanlığı için belirsizlik sürerken, il yönetimi ve teşkilatın heyecanla yeni başkan adayının açıklanmasını beklediği ifade ediliyor.
BİR CEVAP YAZ
E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir