Para Piyasası modülü kapalı
x

Son Dakika Haber Gönder Video Yazarlar Kurumsal İletişim

Paylaş

CHP Denizli İl Yönetiminde görev dağılımı belli oldu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Denizli İl Başkanlığı’nda yeni yönetim görev dağılımını tamamladı.

denizli24haber denizli24haber EDİTÖR Giriş: 30.10.2025 - 11:16 Güncelleme: 30.10.2025 - 11:16
CHP Denizli İl Yönetiminde görev dağılımı belli oldu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Denizli İl Başkanlığı’nda yeni yönetim görev dağılımını tamamladı. 12 Ekim’de gerçekleştirilen kongrede tek listeyle seçime giren İl Başkanı Ali Osman Horzum, Yerel Yönetimler ve Dirençli Kentler Heyeti üyeleri milletvekilleri Yaşar Tüzün ve Evrim Karakoz ile birlikte kentteki belediye başkanlarına yaptığı ziyaretlerin ardından, ertelenen toplantıyı geçtiğimiz günlerde tüm yönetim kurulu üyelerinin katılımıyla gerçekleştirdi.

Görev dağılımı, CHP Denizli İl Başkanlığı’nın sosyal medya hesaplarından paylaşıldı.

Yeni görev dağılımı açıklandı

Görev dağılımına göre; Malike Coşkun İl Sekreteri, Ercan Aydın örgütlerden ve yerel yönetimlerden sorumlu il başkan yardımcısı, Hakan Kaya yerel yönetimlerden sorumlu il başkan yardımcısı, Okan Kart il saymanı, Aykan Demirkapı hukuk ve seçim işlerinden sorumlu il başkan yardımcısı, Gülben Yılmaz il eğitim sekreteri, Kerem Can Terzi bilişim sorumlusu olarak belirlendi.

Ayrıca, Mustafa Tosun tanıtım, halkla ilişkiler ve propaganda sorumlusu, Suat Yıldırım işçi sendikaları ve sivil toplum kuruluşları sorumlusu, Burcu Şirin kadın politikaları sorumlusu, Gönül Erkek Kaya engelliler ve dezavantajlı gruplar sorumlusu, Ahmet Berk Sarıefe tarım politikaları sorumlusu, Mehmet Berkant Bayram doğa ve hayvan hakları sorumlusu, Aybike Nur Demir hukuk ve seçim işleri sorumlusu, Himmet Cem Yığnak ve Nümeysa Gök gençlik politikaları sorumlusu, Hüsamettin Ersoy insan hakları sorumlusu, Nuri Sertkaya eğitim politikaları sorumlusu, Bedri Ataş göç ve mülteci politikaları sorumlusu, Özgür Taşlıcalı sportif faaliyetler sorumlusu, İsmail Altınay eylem ve organizasyon sorumlusu olarak görevlendirildi.

CHP İl Başkanı Ali Osman Horzum, yeni dönemde ekip olarak Denizli’de partinin hedefleri doğrultusunda güçlü bir çalışma süreci yürüteceklerini ifade etti.

BİR CEVAP YAZ

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorumlar (0 Yorum)
Yorum Sıralaması:



Anasayfa Kategoriler YOUTUBE
ÜYE VE KÖŞE YAZARI GİRİŞİ
GİRİŞ BAŞARILI YÖNLENDİRİLİYOR
GİRİŞ BAŞARISIZ !