© DENİZLİ VATAN MEDYA 2020

Babadağspor 2'de 2 yaptı!

Denizli 2. Amatör Ligi'nin 2. haftasında Babadağspor, Karşıyaka Saracoğlu Stadı'nda karşılaştığı Eskiköyspor'u 4-2'lik skorla mağlup ederek lige 2'de 2 yaparak başladı.

Babadağspor, Denizli 2. Amatör Ligi'nin heyecan dolu 2. haftasında, Karşıyaka Saracoğlu Stadı'nda Eskiköyspor ile karşı karşıya geldi. Yoğun bir Babadağlı taraftar grubunun izlediği mücadelede Babadağspor, sahadan 4-2'lik galibiyetle ayrıldı.

Berkay Birgin'in 2 golüne, İdris Demir ve Recep Bağlan'ın da katkılarıyla ulaşan Babadağspor, ligin ikinci haftasında da galip gelerek başarılı bir başlangıç yaptı. Babadağspor, ligin ilk haftasında da Bekilli Belediyespor'u 2-1'lik skorla mağlup etmişti.

Mücadeleyi Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı, Babadağsporlu taraftarlarla birlikte tribünden izledi. Başkan Atlı, taraftarlarla birlikte takıma tezahüratlarla destek vererek, galibiyet sevincini paylaştı.

BAŞKAN ATLI TEBRİK ETTİ

Galibiyeti değerlendiren Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı, 'Bu ilçenin takımı sahadan yine galibiyetle ayrıldı. Babadağspor-Eskiköyspor karşılaşmasında üstün performans gösteren futbolcularımızı tebrik eder, başarılarınızın devamını dilerim. Takımımıza destek veren ve bizlere güç katan değerli taraftarlarımıza da teşekkür ederim.' ifadelerini kullandı.

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER