Denizli
26 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

OGame: Hala Popüler Olan Tek Browser Oyunu

OGame: Hala Popüler Olan Tek Browser Oyunu

OGame: Hala Popüler Olan Tek Browser Oyunu

OGame tutkusunun nasıl bir bağımlılığa dönüştüğünü oynayanlar bilirler. Bir zamanların en popüler oyunu olan OGame, oyuncuları browser üzerinden keyif almanın doruk noktalarına taşırdı. Peki OGame hala eskisi kadar popüler mi? Son zamanlarda birçok güncelleme ile yenilikler getiren, hızlı OGame oynama imkanı sunan OGameTurkiye.org resmi sitesinden aldığımız bilgileri sizlere aktarıyoruz.

2000 yılında Gameforge AG tarafından hazırlanan OGame, bugün 2 milyondan fazla kullanıcıya sahip olan ve çıktığı günden beri popülerliğini kaybetmeyen tek browser oyunu olma özelliğine sahiptir. İlk çıktığı günle bugünkü OGame arasında elbette büyük farklılıklar mevcut. Birçok oyuncu bu oyunun ilk halini, yalın ve hızlı zamanlardaki arayüzünü özlemektedir. Ancak buna rağmen kullanıcı sayısının bir hayli yüksek olmasıyla dikkat çeken bir oyundur. Günümüzde birçok popüler oyun zaman içerisinde eski ihtişamını kaybetmekte ve oyuncu sayısı azalmaktadır. OGame, öyle bir tutkudur ki bir kere oynadıktan sonra bu oyunu bırakmak neredeyse imkansızdır. Oyuncuların her yönüyle bağlı oldukları OGame, kalitesi sayesinde bugün bile popüler olmayı başarmaktadır.

Rakipler OGame ile Baş Edemiyor

Günümüzde birçok browser oyunu bulunmaktadır. OGame alternatifi olarak görülen birçok oyun çeşitli firmalar tarafından piyasaya sürülmüştür. Daha gelişmiş bir altyapıya ve senaryoya sahip oyunlar her ne kadar ilgi görse de bir süre sonra OGame ile olan benzerlikleri sayesinde insanları orijinal oyuna yönlenmesine neden olmaktadır. OGame serverlarındaki hızlı oyun imkanı sayesinde yüksek aksiyonlu oyun keyfi yaşamak tüm oyuncuların ilgisini çekmektedir. Uzayda geçen bir çeşit strateji oyunu olan OGame, evrenlerde adeta bir savaşın ortasında hissettirmektedir. Kendi filonuzla yaşayacağınız maceralarda tüm filoyu kaybetseniz dahi tekrar toparlamanız oldukça kolay ve zevklidir. Hızlı OGame oynarken gemilerin gezegenler arasındaki uçuş süresinin diğer oyunlara göre daha kısa olması oyuncuların rakipler yerine OGame üzerinde vakit geçirmek istemelerini sağlıyor. Yani tüm bu durumlar gösteriyor ki OGame daha uzun bir süre oyuncuların favorisi olmaya devam edecek!

OGame Nasıl Bir Oyun?

Milyonlarca kullanıcısı olan OGame bugün hala yeni kullanıcılar kazanmaya devam ederken henüz OGame ile tanışmamış bir çok oyun meraklısı da mevcut. 2000’li yıllardan günümüze kadar popülerliğini korumuş bu efsane oyunu merak edenler için kısa bir tur yapalım.

OGame, uzayda geçen ve bir çeşit stratejilerle hayatta kalınan online bir oyunudur. İnternet tarayıcısı üzerinde oynandığından sistem gereksinimleri oldukça düşüktür. Bu oyunu oynamak isteyenlerin sadece browser ve internet bağlantısına sahip olmaları yeterlidir. Oyuna ogameturkiye.org resmi Türkiye sitesinden kayıt olduktan sonra hemen oynamaya başlayabilirsiniz. Kayıt olduğunuz bilgilerle oyuna bağlandıktan sonra biran önce OGame dünyasında hayatta kalabilmek için maden binaları inşa etmeye başlamanız gerekmektedir. Zaman içerisinde madenlerin seviyelerini yükselterek gelir elde etmeye ve hesabınızı geliştirmeye başlarsınız. OGame oyununda savaşlar, yenilgiler, kazanımlar ve galibiyetler sonucunda uzayda amansız bir mücadeleye hazır olun!

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 2
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!