Denizli
27 Nisan, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

Baklanlı sporcu önemli başarılar elde etti

Baklanlı sporcu önemli başarılar elde etti
Baklan Belediye Başkanı Yusuf Gülsever, Türkiye Bilek Güreşi Şampiyonası ve Avrupa Şampiyonası Milli Takım Seçmeleri'nde başarı elde eden Baklanlı sporcu Petek Çavdar'ı gururla kutladı. Çavdar, 23 yaş altı ve büyük bayanlar kategorilerinde aldığı birincilik, ikincilik ve üçüncülüklerle Baklan’ın gururu oldu.

Başkan Gülsever'in gururla duyurduğu habere göre, Baklanlı bilek güreşi sporcusu Petek Çavdar, 2024 Türkiye Bilek Güreşi Şampiyonası ve Avrupa Şampiyonası Milli Takım Seçmeleri'nde muhteşem bir performans sergileyerek dört önemli derece elde etti. Genç sporcu, 23 yaş altı sağ kol kategorisinde birincilik, büyük bayanlar sağ kol kategorisinde birincilik, 23 yaş altı sol kol kategorisinde ikincilik ve büyük bayanlar sol kol kategorisinde üçüncülük elde ederek adını altın harflerle yazdırdı. Bu başarılarla Baklan'ı en iyi şekilde temsil eden Petek Çavdar, ilçenin gururu haline geldi.

Başkan Gülsever, Petek Çavdar'ın elde ettiği bu önemli başarılarla ilgili yaptığı açıklamada, genç sporcunun azmi ve yeteneğinin ilçenin spor potansiyelini yükselttiğini belirtti. Başkan, Çavdar'ın başarılarının Baklan'ın adını ulusal ve uluslararası platformlarda duyurduğunu ifade ederek, genç sporcunun gelecekte de daha büyük başarılar elde edeceğine inandığını vurguladı.

Baklanlı sporcu önemli başarılar elde etti

BAŞARILAR DİLİYORUM

Baklan Belediye Başkanı Yusuf Gülsever, sporcunun muhteşem başarılarına ilişkin yaptığı açıklamada, "Petek Çavdar, yetenek ve azmiyle sınırları aşarak Baklan'ı gururlandırdı. Onun bu başarısı, ilçemizin spor alanındaki potansiyelini ve yeteneklerini bir kez daha ortaya koyuyor. Bu büyük başarı, gençlerimize ve sporcularımıza ilham olacak nitelikte. Petek'i kutluyor, gelecekteki müsabakalarda da başarılar diliyorum." şeklinde konuştu.

BAKLAN'IN GURURU

Petek Çavdar'ın elde ettiği bu başarı, Baklan'ın spor potansiyelini ve genç yeteneklerini gözler önüne serdi. Başkan Gülsever'in ifade ettiği gibi, genç sporcu sadece Baklan'ı değil, tüm Türkiye'yi gururlandıran bir başarı elde etti. Başkan, Çavdar'ın ilçe gençleri ve sporcular için önemli bir ilham kaynağı olduğunu vurgulayarak, genç sporcunun gelecekteki müsabakalarda da aynı başarı grafiğini sürdüreceğine olan inancını dile getirdi.

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Kaynak: denizli24haber


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!